• Terazije 25
    Beograd, Stari grad
  • 23:30h - 04:00h
  • Pop / Rock
  • 700 Ljudi

Program kluba

SREDA 25. Oktobar
Uskoro objava programa

ČETVRTAK 26. Oktobar
Ministarke

PETAK 27. Oktobar
Magla Bend

SUBOTA 28. Oktobar
Kamera Darling

Enterijer

Klub Kasina by Community, najbolji klub za “živu muziku” u Beogradu, smešten je u najfrekventnijem delu Beograda, pored istoimenog hotela. Nalazi se u samom centru grada, preko puta Terazijske česme.

Svoju reputaciju, brend i stalne goste klub Kasina by Community je stekla kao pivnica, što je do skloro i bila, dok sada predstavlja izuzetno moderan klub velike posećenosti. Shodno željama gostiju i sve većoj atraktivnosti ovaj prelepi kutak Beograda prilagođen je modernim tokovima, kroz renoviranje i modernizovanje prostora. Enterijer je sada preuređen i još lepši, tako da vas očekuje nešto stvarno svetski u našem gradu.

Svake večeri se organizuju žive svirke na kojima nastupaju poznati izvođači, tako da klub Kasina by Community predstavlja najposećeniji klub koji gostima pruža ekskluzivne žive nastupe najvećih zvezda rok i pop muzike našeg regiona, kao što su Nina Badrić, Toni Cetinski, Parni Valjak, Lexington Bend, Jelena Rozga, Nataša Bekvalac i mnogi drugi.

Klub Kasina by Community je poznat je po usluzi na vrhunskom nivou, najluđim noćima u gradu i gostovanjima, ali i provodu najvećih estradnih zvezda.

Klub Kasina by Community je mesto gde možete videti skoro sve generacije, jer za ovakav provod nikada niste ni previše stari, ni previše mladi. Atmosfera je uvek sjajna i neponovljiva, i odaje se utisak da ljudi jednostavno dolaze da se provedu sa svojim prijateljima, rasterećeno igraju uz izvnrednu muziku i popiju po koju.

Plafoni su jako visoki, a klub izuzetno prostran, stoga nije preterano zagušljivo, bez obzira na konstantnu veliku posećenost i zagrejanu atmosferu. Što se ''dres koda'' tiče ne možete ući u trenerkama i sportskim patikama, neophodno je poluelegantno ili elegantno oblačenje, odnosno pristojno za ovakav tip zabave i ovakav prostor.

Ono što je takođe bitno napomenuti jeste da je u klubu Kasina by Community usluga na izuzetno visokom nivou, da je osoblje uvek prijatno i rado spremno da vas usluži. Jesen u klubu Kasina by Community na Terazijama nije nikada bolje zvučala!

Dodjite i otkrijte zašto!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Klub Kasina by Community

Mapa - Klub Kasina by Community

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti

instagram feed