vesti

Bar Champagne and Cigar DiWine na beogradnocu.com.

Vaš omiljeni portal beogradnocu.com vas i dalje upućuje samo na najbolje. Tako vas i ovog puta savetujemo i obaveštavamo gde su najbolja mesta za provod, bleju, klopu ili jednostavnu sedeljku u Beogradu.

Novi bar na našem portalu je bar Champagne and Cigar DiWine, čije samo ime već dovoljno govori. Označava šarm, ekstravaganciju, ukus, miris i naravno, najlepše momente. Sve to, ali i mnogo više nudi fenomenalni bar Champagne and Cigar DiWine.

Bar Champagne and Cigar DiWine

Fotografisano u Bar Champagne and Cigar DiWine

Savetujemo vas da obavezno posetite novi bar u samom centru grada, u ulici Mihaila Bogićevića. Bar Champagne and Cigar DiWine je jedno od onih mesta gde zaboravljate na sve brige i jednostavno se opustite i prepuštate svim čarima koje ovo prelepo mesto nudi.

Bar Champagne and Cigar DiWine radi svakog dana, a uveče svake srede, četvrtka, petka i subote organizuje žive svirke sve do 01:00h iza ponoći. Svojim gostima bar Champagne and Cigar DiWine nudi fantastičnu atmosferu, uslugu, što podrazumeva vrhunsku kartu pića, vina, koktela, kvalitetne internacionalne hrane i naravno, izuzetan muzički repertoar.

Usluga je besprekorna, provod zagarantovan, a na vama je samo da se prepustite maksimalnom uživanju Ovog četvrtka, 6. marta, ali i subote 8. marta, zabavljaće vas Vanja i Dule, dok je petak veče vreme za Jazz. Dušan Vukmirović će vas ove večeri upoznati sa čarima saksofona u čijim zvucima ćete definitivno uživati.

Bar Champagne and Cigar DiWine

Fotografisano u Bar Champagne and Cigar DiWine

Ono što je sigurno, nećete se pokajati ukoliko bar Champagne and Cigar DiWine bude vaš izbor, jer je ovde atmosfera uvek zagrejana, a gosti veoma raspoloženi.

Komfor bara Champagne and Cigar DiWine se tek otvorio, ali preti da u svojoj savršenoj harmoniji prostora i raznovrsnoj ponudi hrane i pića postane jedno od najpopularnijih mesta u gradu. Posebnu draž ovog bara čini fina selekcija domaćih i stranih vina, fenomenalnih koktela, egzotična jela od morskih plodova i atraktivan izbor specijaliteta. U baru Champagne and Cigar DiWine se svakodnevno možete opustiti uz finu selekciju koktela, aperitiva i apetisana.

Bar Champagne and Cigar DiWine

Fotografisano u Bar Champagne and Cigar DiWine

Rezervacije za sva dešavanja u baru Champagne and Cigar DiWine možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak. Pored vesti o svim novitetima koji vas očekuju na beogradskim mestima za provod, na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija i videti šta su naši fotografi zabeležili svojim objektivima.

 

beogradnocu.com