• Crnogorska 12
    Beograd, Savski venac
  • 19:00h - 01:00h
  • Disco / Funk / Pop / Jazz
  • 300 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Bar Brankow se nalazi u samom centru Beograda. Zapravo na spoju Novog Beograda sa starim delom grada.

Bar predstavlja spoj urbanog i avangardnog. Arhitekta ovog kluba je Đorđe Gec, koji je dizajnirao i klubove "Tube" i "Mladost". Enterijer kluba predstavlja mešavinu berlinskog, londonskog i njujorškog šika. Beton i staklo. Drvo i koža. Dugačak šank i separei ispod betonskih lukova. Puno sitnih delića ogledala rasutih duž plafona koji reflektuju atmosferu, šank, goste. Prava igra svetlosti i senki. Da ništa nije prepušteno slučaju govori i činjenica da je za postavku šanka bio zadužen engleski stručnjak, među čijim referencama je i elitni londonski restoran "China White".

Potpuno drugačiji od svih drugih, Brankow je za kratko vreme osvojio simpatije brojnih ljubitelja beogradskog noćnog života. Za to je, između ostalog, zaslužan i bogat muzički program koji se smenjuje po danima, a baziran je na jazz, funk, disco i pop ritmovima. Četvrtkom, petkom i subotom posle živih nastupa za miksetom nastupaju poznati DJ-evi, koji disco i jazz zvuke upotpunjuju miksom aktuelnih svetskih hitova, kao i onih iz 80-ih i 90-ih godina.

Letnja bašta na platou ispred lokala je otvorena svakog dana od 19h, a pored raznovrsne ponude alkoholnih i bezalkoholnih pića, gosti se mogu poslužiti i kompletnom ponudom restorana Sushi Box.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Bar Brankow