• Ušće bb (kod Muzeja savremene umetnosti)
  • 09:00h - 03:00h
  • Disco / House
  • 300 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Splav Hot Mess je jedinstveni novootvoreni bar u Beogradu, koji se nalazi na reci i u sklopu svog ambijenta poseduje i bazen. Svojim enterijerom pruža vam neverovatni osećaj kao da se nalazite na nekom od najpoznatijih mondenskih mesta. Za jako kratko vreme bar Hot Mess je uspeo da privuče veliki broj gostiju, kako iz zemlje, tako i iz inostranstva, i postao je jedan od sinonima za dobru zabavu i opuštanje. Uz izuzetno prijatno osoblje i moderan enterijer splav Hot Mess je definitivno mesto koje treba posetiti.

Bilo da dođete u toku dana da se u vrelim danima rashladite na bazenu ili u večernjoj varijanti, gde uz rashlađeno vino možete da večerate i probate neki od raznoraznih specijaliteta vrhunskih kuvara, garantovano nećete pogrešiti. Ovde vas maksimalno zadovoljstvo i uživanje na svetskom nivou čekaju svakog trenutka. Pored bazena koji se nalazi u centralnom delu, na sredini splava, postoje udobni separei u obliku kreveta, gde se možete potpuno rasteretiti i prepustiti opuštajućim zvucima najbolje muzike u gradu.  Takođe, postoji i gornji nivo splava, ukoliko želite  da se malo izdvoite iz centra zbivanja, i uživate u intimnijoj atmosferi.

Treba naglasiti da se na splavu bar Hot Mess organizuju i žurke popularnih dj-eva, kako uveče, tako i u toku dana. Žanrovski muzika je na splavu pretežno sumerena na Disco i House. Splav Hot Mess radi čak sedam dana u nedelji od 09h do 03h, i svakodnevno vam pruža neopisivo dobar provod, poput svetskih mesta ovakvog tipa. Splav Hot Mess se nalazi na reci Sava sa novobeogradske strane, odmah kod Muzeja savremene umetnosti, i predstavlja jedno od vodećih prestoničkih mesta za letnji provod.

Ukoliko još uvek niste, obavezno posetite ovo izvanredno mesto jer svakodnevni spektakl ovde ne izostaje. Provedite se uz najlepše Beograđanke, koje izgledaju kao da su sa modne piste sišle pravo na Hot Mess. Najatraktivniji provod ovog leta odvijaće se upravo ovde! Na vama je da proverite zašto.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Splav Hot Mess

Mapa - Splav Hot Mess