• Bulevar Mihajla Pupina 4 (TC Ušće, II sprat)
    Beograd, Novi Beograd
  • 10:00h - 01:00h

Program bara

PONEDELJAK 04. Jul
Promo day 1000+500 (All day)

ČETVRTAK 07. Jul
Jackpot rain, 30.000 rsd (4x5000rsd, 1x10000rsd) (18h-21h)

PETAK 08. Jul
Lady Day 500+500 (All day); Jackpo rain 60.000 rsd (17-23h)

SUBOTA 09. Jul
Balloon Jackpot rain 20h - 21h

NEDELJA 10. Jul
Jackpot rain, 30.000 rsd (4x5000rsd, 1x10000rsd) (18h-21h)

Beograd Noću

Favorit Ušće je drugi otvoren slot klub u Beogradu kompanije Favorit CGI d.o.o. Inače, Favorit je firma koja je specijalizovana u organizovanju igara na sreću. Posluje na više lokacija u Srbiji. Tri lokacije su u Beogradu, ali se može sresti i u drugim gradovima. Slobodno možemo da kažemo da je Favorit mesto velikih dobitaka u svetu igara na sreću.

Casina Favorit

Ono što je karakteristično za Favorit je to da je u pitanju slot klub koji obezbeđuje najbolje uslove igre za sve klijente. Favorit prati visoke svetske trendove kako bi svojim klijentima obezbedili vrhunsku igru na najsavremenijim aparatima poslednje generacije.

Favorit Ušće

Ovaj popularan slot klub je svoj drugi lokal u Beogradu otvorio na drugom spratu Ušće Shopping Centra.

Casina Favorit

Favorit opis enterijera koji će vas zadiviti

Svaki slot klub ove kompanije je dizajniran tako da bukvalno izgleda kao Vaš favorit. Enterijer je izrazito smelo i privlačno dizajniran, da će Vam odmah pri prvom ulasku zapasti u oči i ostaviti jak utisak na Vas. Sve je luksuzno urađeno. Uz luksuzan ambijent Favorit slot klub nudi i najbolju uslugu, a sve to zajedno u kombinaciji sa najsavremenijim aparatima, će Vam pružiti nezaboravno iskustvo. Dobro došli u Las Vegas u Beogradu.

Casina Favorit

Slot aparati i ruleti

Od aparata koje ima Favorit na raspolaganju su Vam Diversity, Aristocrat, Impera, Premier, Gambee, Merkur, Axxis, Cristal Dual, ali tu su i tradicionalni klasici Ultimate aparata, kao i elektronski ruleti poslednje generacije kao što su Optimum, Key One i Titan.

Casina Favorit

Dress Code obavezan za ulaz u sve Favorit slot klubove

Da biste ušli u bilo koji od brojnih Favorit slot klubova neophodno je da ispoštujete dress code. Nije dozvoljen ulazak u kratkim pantalonama, šorcevima i bermudama, 3/4 pantalonama, majici bez rukava, trenerkama, papučama, sandalama sa otvorenim prstima i petama. Takođe je zabranjeno nošenje kapa, kačketa, šešira, marama, kaciga, naočara za sunce, maski i bilo čega drugog što potpuno ili delimično prikriva identitet. Takođe ulazak u Favorit nije dozvoljen ako na sebi imate kaput, mantil ili jaknu. Na ulazu postoji garderoba na kojoj možete ostaviti sve suvišne stvari.

Casina Favorit

Treba da napomenemo da je ulazak u slot klub dozvoljen isključivo osobama starijim od 18 godina, kao i da je na ulazu neophodna registracija uz pomoć validnog dokumenta sa fotografijom na uvid, bilo da je to lična karta, vozačka dozvola ili pasoš. Ulaz je slobodan i ne plaća se.

Favorit radno vreme

Favorit slot klub radi svaki dan sedam dana u nedelji od 10h pa sve do 01h.

Favorit organizuje često mnoštvo akcija, među kojima su najpoznatija: kiša jackpotova, lady day, balloon night, promo day i mesečna bonus izvlačenja.

Favorit Ušće dešavanja

Kao što smo već pomenuli svi Favorit slot klubovi rade svakog dana, ali određenim danima postoje dešavanja koja su karakteristična za svaki lokal ponaosob.

Promo Day na uloženih 1000 dinara, svima koji imaju Guest karticu, poklanja dodatnih 500 dinara bonus kredita.
Jackpot Rain predstavlja kao što samo ime kaže kišu jackpotova koji idu do 30.000 dinara.
Lady Day je namenjen prvenstveno damama. Ako ste dama na uplatu od 500 dinara Favorit Vam daruje još 500 dinara bonus kredita.
Balloon kiša jackpotova je veče kada gosti imaju mogućnost da osvoje Jakcpotove u iznosi od 4.000, 6.000 ili 10.000 dinara.

Casina Favorit

Nema nikakve sumnje da su Favorit slot klubovi mesta koja će zadovoljiti Vašu strast za igrama na sreću. Možemo da kažemo da je ovo zapravo zabavni park za odrasle koji će da zadovolji sve Vaše prohteve i da ispuni sva Vaša očekivanja.

Casina Favorit Usce

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Casina Favorit Ušće
Average rating:  
 1 reviews
 by Milos

Pozdrav za Tamaru menadzerku 🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Favorit Ušće