vesti

Baš dobar Bass na vodi!

Od početka ove sezone splav Povetarac, bez prestanka, svakodnevno, nudi svojim gostima najbolji provod u gradu, pa tako i prvog dana septembra, u nedelju, ovde možete uživati uz drum’n’bass i dubstep zvuke.

Bass na vodi već čitavog leta predstavlja fenomenalan način da završite svoj vikend, uz jako pozitivnu atmosferu, ekstremno dobre vibracije i najbolju ekipu zaduženu za muziku. Ove nedelje za mikspultom biće fantastični Kinetik, Treo & Timmy, koji će svojim kvalitetnim odabirom hitova učiniti da se još jednom provedete nezaboravno.

Start još jednog Bass-a na vodi zakazan je za 23:00, a žurka će trajati do ranih jutarnjih časova, dok god bude trajalo i vaše uživanje. A kako su gosti uživali proteklih nedelja na splavu Povetarac, možete pogledati u našoj galeriji fotografija.

Povetarac

Fotografisano na Splav Povetarac

Povetarac

Fotografisano na Splav Povetarac

Ukoliko budete propustili Bass na vodi, splav Povetarac tokom čitave nedelje nudi sjajan provod. U ponedeljak  2. septembra očekuje vas jedina žurka ovakvog tipa u Beogradu, popularna Nađi dečka žurka. U utorak nastupa standardno dobra ekipa - Wild 4 the Night - Bdat Džutim i prijatelji, dok je sreda rezervisana za izvrsnog Marka Gangbanger-a. U četvrtak je čuvena IGRANKA, sa popularnim DjOgnjenom Krstićem, a u petak, kao i obično, sa povetarca poručuju Mashup Or Shutup! Za mikspultom vas čeka DJ MeeHighLow!

Ne propustite uživanje na popularnom prestoničkom splavu Povetarac. Za Bass na vodi, ali i za sva ostala dešavanja, svoje mesto možete rezervisati putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com