vesti

Bašta Kluba Republika u punom jeku.

Prošlo je već par nedelja od otvaranja bašte čuvenog kluba Republika koji se nalazi na mestu bivšeg Underground-a i kluba Soho Republic. Ovde vas svako veče očekuje nezaboravan provod uz već čuvene domaćine, najbolje DJ majstore i naravno nekoliko iznenađenja koja ne bi bila iznenađenja kada bismo vam otkrili o čemu je reč.

Basta Kluba Republika

Bašta ovog kluba ima jedan od najlepših pogleda na reku i svetlucave mostove koji čine potpuno čarobnu atmosferu. Uživaćete u najboljim koktelima odličnoj muzici i svemu što oslikava posebno veče, a svakako jeste posebno je se otvara jedna nova sezona izlazaka u ovom klubu, sezona letnje uživancije. Kažu da letnji izlasci imaju posebnu čar u šta se sami možete uveriti i pre početka leta kada se otvaraju bašte najboljih beogradskih klubova. Posebo dizajnirana bašta napravljena je tako da svakog gosta ponaosob oduševi jer podseća, baš kao i klub na mali New York. Tamo gde je dobra muzika i odlični kokteli, tu su i lepe devojke, lepi momci i uz čarobnu atmosferu i malo romantike samog pogleda na reku, svako veče u novoj bašti kluba Republika činiće nezaboravnim.

Bašta Kluba Republika

Sve što možete da poželite je lepo vreme, a svega ostalog, verujte, biće. Ekipa sajta www.beogradnocu.com vas svakako izveštava o provodu svake večeri, a vi se ipak potrudite da dođete i sami budete deo nezaboravne atmosfere kakva se očekuje samo u novoj bašti kluba Republika!

 

beogradnocu.com