Stefan Braun, vesti

Beat Street nastupio u Stefan Braunu.

Kao i svakog utorka, devedesete se vraćaju u velikom stilu u jedan od najboljih klubova u Beogradu – Mr. Stefan Braun. Specijalan gost ovog utorka bila je grupa Beat Street! Fenomenalna atmosfera nije izostala, a svi koji su sinoć bili u klubu Stefan Braun mogli su da se uvere u to. Vraćanje u muziku mladosti, opušten dizel stil odevanja i sjajan provod bili su na vrhuncu na devetom spratu u Nemanjinoj.  Ukoliko vas interesuje kako je izgledala sinoćna žurka, možete pogledati fotografije vašeg omiljenom portala beogradnocu.com i uveriti se u pravi provod.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Beat Street je grupa koja je nastala 1992 godine, uz pevačicu Bebu Dekić članovi grupe bili su Husa i Ljuba. Na demo Beogradskoj sceni početkom 90-tih pojavila se kao rep grupa čija je pesma Snežana, iako demo, imala je razmere lokalnog hita.  Prvi veći nastup beat Street-a bio je festival “Mešam” 1992. godine sa pesmom “Samo jedan tren” gde su osvojili nagradu publike. Krajem 1994. godine pojavljuju se dve njihove pesme u dance ritmu, na najslušanijim radio stanicama u Beogradu, a pesma “Opsesija” postaje hit godine na nekoliko stanica, i najavljuje prvi album “Napokon” koji izlazi 1995. godine sa nizom poznatih pesama.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Osnovna muzička ideja grupe Beat Street je u samom nazivu grupe “Ritam ulice” i podrazumeva sve progresivno i novo u muzici i igri. U muzičkom smislu autor najvećeg dela tekstova, kompozicija i aranžmana je Husa. Većinu svojih albuma izdali su i u inostranstvu, za naše ljude, kao i video kasete sa spotovima.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Ne propustite narednu žurku, već večeras, u klubu Mr Stefan Braun kada ćete moći da uživate u Special Night Promo žurke. Četvrtkom vas očekuje Hip Hop i RnB dok je petak rezervisan za New Club Sound.

U iščekivanju narednih žurki u klubu Stefan Braun, pogledajte galeriju fotografija. Delić atmosfere biće vam dovoljan dokaz najboljeg prestoničkog provoda. Ne propustite najspektakularnije prestoničke žurke, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodiš kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili  Online.

 

beogradnocu.com