vesti

U petak 21. avgusta biće održan poslednji Warm up party predstojećeg, sedmog po redu Belgrade Foam Fest Music festivala. Žurka koja se održava na splavu Shake'n'Shake sa početkom od 23:30 časova biće samo mala uvertira u sve ono što nas očekuje od 27. – 30. avgusta na Adi Ciganliji. Za atmosferu na žurki zagrevanja biće zaduženi najtraženiji beogradski dvojac u regionu The Beatshakers, koji će ovim nastupom zatvoriti regionalnu turneju.

Poskupljenje karata!

Karte za sedmi Belgrade Foam Fest Music festival poskupeće u ponedeljak 24. avgusta, pa će tako dnevni komplet umesto 2500 dinara koštati 3000 dinara. Cene karata su više nego simbolične, kada se uzmu u obzir line up i slične manifestacije u Srbiji i regionu, pa se shodno tome očekuje veliki broj posetilaca. Upravo zbog toga organizatori preporučuju posetiocima da na vreme kupe karte za predstojeći festival.

Prodaja ulaznica za Belgrade Foam Fest 2015 uveliko traje, a svoju kartu možete naručiti putem korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili rezervisati Online.

 

izvor: pressserbia.com

beogradnocu.com