Beograd, Najave, Nova godina, vesti

Nova godina je doslovce iza ćoška, a na samo 3 dana do najveće godišnje žurke, ceo tim i akteri BeGe Nove koriste poslednji prednovogodišnji voz da vas pozovu da u ponoć podelite ljubav i osmeh sa njima u Dorćol Platzu. Radio Etar, Zemlja Gruva Soundsystem, BEGEFANK, Manuel Fischer, Marcism i Masai Warriors čekaju u niskom startu da Beogradu i svim posetiocima BeGe Nove pokaću ono najbolje što prestonica ima da ponudi u novogodišnjoj noći. Kontigent karata po regularnoj ceni od 1899RSD je pri kraju, a već od petka će se prodavati poslednji kontigent od 100 karata čija će cena biti biti 2299RSD.  Uz svaku ulaznicu dobijate i dva kupona za piće. Osigurajte mesto za vas i vašu ekipu na Dorćol Platzu i vidimo se u novogodišnjoj noći!

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u Art Komuni Dorćol Platz možete pogledati OVDE.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com