Beograd, Najave, Nova godina, vesti

Sa padom temperature je ovih dana u Beogradu došlo i do porasta novogodišnjeg hajpa. Među onima koji su najbolje primetili drugu pojavu su organizatori novogodišnje žurke pod nazivom BeGe Nova koja će u Дорћол Platzu na ispraćaju stare godine ugostiti ekipu vrhunskih beogradskih muzičara među kojima su Radio Etar, БЕГЕФАНК, Zemlja Gruva Sound System i Masai Warriors a kao specijalni gosti su najavljeni i sjajni švajcarski DJevi i producenti Manuel Fischer i Marcism.

U međuvremenu, ekipa koja će ove godine ponuditi Beogradu jednu od najlepših novogodišnjih žurki je izbacila i sjajni promotivni video čiji su glavni akteri upravo pomenuti beogradski umetnici, a najavljuju i nova iznenađenja u narednim danima.

Kako naglašavaju iz BeGe Nova tima, prvi kontigent karata po promotivnoj ceni od 1.499 RSD je rasprodat za nekoliko dana, a karte su sada u prodaji po regularnoj ceni od 1.899 RSD dok će pooslednjih 100 ulaznice biti prodavane po ceni od 2.299 RSD. U cenu karte su uračunata i dva kupona za piće.

Ekipa iz organizacije BeGe Nove odlučila je da obraduje sve svoje posetioce vikend-akcijom u kojoj ćete od subote 24. decembra pa do ponedeljka 26. decembra u 22:00 za svake 4 kupljene ulaznice za žurku dobiti jednu ulaznicu gratis.

Zato se zaputite ovog vikenda u DD Tickets u Strahinića Bana 22 ili bilo koju WinWin radnju i iskoristite BeGe Nova 4+1 vikend akciju za sebe i svoju ekipu! A za doček - svi putevi vode u Дорћол Platz. Vidimo se!

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u Art Komuni Dorćol Platz možete pogledati OVDE.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com