Barovi, Beograd, Najave, vesti

Od 12.oktobra O.U.R. BAR postaće O.U.R. PUB, a kao specijalni gosti ovog vikenda nastupiće Neno Belan, GIFT, i DJ dvojac Uros Đurić i Žika Todorović!

Pevač legendarnih „Đavola" Neno Belan i njegov bend „Fiumens" nastupiće prve večeri otvaranja O.U.R Pub-a, u četvrtak, 12.oktobra. Večiti romantik, vrhunski kantautor, izvođač i producent Neno Belan jedna je od konstanti domaće pop scene već više od dvadeset godina. Pronašavši već na početku karijere karakteristični muzički stil uronjen u tradicionalnuameričku rok muziku pedesetih, engleski pop šezdesetih i tradicionalnu  italijansku kanconu, Belan je inspiraciju pronašao u mediteranskom podneblju iz kojeg potiče, pretvorivši taj spoj roka šezdesetih i dalmatinske pesme u jedinstveni domaći mejnstrim koji su mnogi prozvali „belanovskim popom". Iza sebe ima veliki broj hitova, rasprodatih koncerata a ove godine obeležava i dvadeset godina rada sa bendom Fiumens sa kojim ovog četvrtka i dolazi u O.U.R. Pub!

neno-belan-promo

Drugo veče otvaranja rezervisano je za jedan od najpopularnijih klubskih bendova u Srbiji, 13.oktobra zabavljaće nas GIFT! Bend Gift je je uvek bio više od kaver ili tribjut benda, jer sve te pesme koje volimo,  u interpretaciji frontmena Jovana Matića - Joce Ajkule zvuče uzbudljivo, drugačije, zvuče kao da ih je baš on stvorio. Ekscentričan I upečatljiv scenski nastup, dostojan je, složiće se mnogi, i svetskih rok zvezda. Bend funkcioniše od 1991.odine kao kaver i tribjut bend, ali su nedavno izdali i autorski album „Dreamoscope" koji je naišao na veoma pozitivne reakcije i kod publike i kod kritike. Ako je sudeći po atmosferi koju ovaj bend uvek napravi na svojim nastupima, ovaj petak biće i više nego poseban...

Gift

Naš verovatno najpoznatiji glumački tandem koji poslednjih godina vrlo uspešno funkcioniše i kao DJ dvojac, napraviće odličnu žurku ove subote u Beogradskoj 71! Uroš Đurić i Žika Todorović, „Anđeo i đavo",  čekaju vas treće večeri vikend otvaranja O.U.R. Pub-a!  Multitalentovani,  Srđan i Uroš su pored glumačkog poziva po kome ih većina poznaje i vrsni muzičari i umetnici. Ovaj kultni dvojac i ove subote, 14.oktobra, pozabaviće se vašim dobrim provodom svojim višesatnim odličnim muzičkim setom.

Na staroj adresi, u Beogradskoj 71, čekaju vas autentični ukusi i atmosfera českih pivnica u centru Beograda! Ne propustite da se upoznate baš ovog vikenda sa ovim mestom, koje će vam vrlo brzo postati omiljeno, uz odličnu zabavu, vrhunski zvuk i atmosferu za koju su ovog vikenda zaduženi Neno Belan, Gift i DJ dvojac Uroš Đurić i Žika Todorović!

Uros&Zika

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com


Komentari - BELAN, GIFT I „ANĐEO I ĐAVO“ OTVARAJU O.U.R. PUB