vesti

Bella Casa – Kuća poznatih.

Fotografima portala beogradnocu.com zvezde u provodu nisu promakle. Naime, sinoć su naši fotografi u klubu Bella Casa u ludom provodu “uhvatili” mnoge, ali posebnu pažnju privukli su nam raspoloženi farmeri koji su se provodili maksimalno dobro.

klub Bella Casa

Fotografisano u Klub Bella Casa

Naime, klub Bella Casa sinoć je ugostio farmere Ljubu, Saru i Ivana, koji su bili vidno oduševljeni čitavim klubom, ali i samom atmosferom, muzikom i gostima. Uz puno smeha, pozitivnih vibracija u vazduhu i izvanredne energije veoma su se dobro zabavljali, što uostalom možete videti i na fotografijama kojima vam prenosimo delić atmosfere.

Ukoliko vi želite da se provodite kao poznati, idealan dan za to je upravo petak 7. kada u klubu Bella Casa nastupa Vanja Zelenski i fantastični Status Bend, ili pak subota 8. februar, kada je rok veče uz neverovatno ''Odeljenje13''.

klub Bella Casa

Fotografisano u Klub Bella Casa

Klub Bella Casa takođe radi kao kafić u toku dana i kafa košta svega 80 dinara, dok su vam dostupne i mnoge promocije. Na primer, kafa i ceđena pomorandža dostupni su vam po ceni od samo 170 dinara, dok u kombinaciji kafa i limunada možete uživati za neverovatnih 150 dinara. U poređenju sa ostalim prestoničkim cenama, ove ponude su zaista fenomenalne.

klub Bella Casa

Fotografisano u Klub Bella Casa

Proverite i vi zašto je klub Bella Casa omiljeno mesto poznatih ličnosti za provod. Da ne propustite najbolja dešavanja, pobrinućemo se mi. Rezervacije za sva dešavanja u klubu Bella Casa možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Podsećamo da su rezervacije besplatne, ali obavezne, zbog velikog interesovanja koje vlada za ovo popularno prestoničko mesto za izlaske.

Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak. Pored vesti o svim novitetima koji vas očekuju na beogradskim mestima za provod, na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija i videti šta su naši fotografi zabeležili svojim objektivima.

 

beogradnocu.com