vesti

Bella Casa - novi klub na beogradnocu.com.

beogradnocu.com vas i dalje upućuje samo na najbolje. Novi klub na našem portalu je klub Bella Casa, što znači samo jedno – on mora postati neizbežan deo vašeg prestoničkog izlaska. Klub Bella Casa radi tokom tri dana u nedelji, tačnije sredom, petkom i subotom, i to od 22 h, pa sve do 4 sata iza ponoći. Svojim gostima klub Bella Casa nudi fantastičnu atmosferu, kao i muzički repertoar na veoma visokom kvalitetu. Usluga je besprekorna, provod zagarantovan, a na vama je samo da se prepustite maksimalnom uživanju.

klub Bella Casa

Fotografisano u Klub Bella Casa

Klub Bella Casa svake srede organizuje Rock veče, kada se možete maksimalno opustiti uz fenomenalne rock svirke i buntovni duh koji je u ovom klubu jedinstveno protkan elegancijom. Ovo veče je veoma popularno u klubu Bella Casa, s obzirom da je on koncipiran za malo stariju ekipu gostiju, što ne znači da se ovde nećete vrhunski provesti koli god godina da imate. Petkom i subotom klub Bella Casa nudi vam uživanje uz pop i folk muziku, tako da dane za vaš provod na ovom mestu možete birati u skladu sa žanrom muzike koji preferitrate i onim koji vam najviše leži za provod i đuskanje. Ono što je sigurno, nećete se pokajati ukoliko klub Bella Casa bude vaš izbor, jer je ovde atmosfera uvek zagrejana, a gosti veoma raspoloženi.

klub Bella Casa

Fotografisano u Klub Bella Casa

U sredu vas očekuje Rok Veče i sastav ''Odeljenje13''. Petak 17. januar je dan za provod uz Vanju Zelenski i Status Bend, dok je subota 18. januar poverena sastavu ''Bella Casa'' Bend. Klub Bella Casa takođe radi kao kafić u toku dana i kafa košta svega 80 dinara, dok su vam dostupne i mnoge promocije. Na primer, kafa i ceđena pomorandža dostupni su vam po ceni od samo 170 dinara, dok u kombinaciji kafa i limunada možete uživati za neverovatnih 150 dinara. U poređenju sa ostalim prestoničkim cenama, ove ponude su zaista fenomenalne.

klub Bella Casa

Fotografisano u Klub Bella Casa

Rezervacije za sva dešavanja u klubu Bella Casa možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak. Pored vesti o svim novitetima koji vas očekuju na beogradskim mestima za provod, na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija i videti šta su naši fotografi zabeležili svojim objektivima.

 

beogradnocu.com