vesti

Bella Casa: Vaše idealno mesto za svaku priliku.

Klub Bella Casa je fantastičan i neobičan u svakom smilsu tih reči, svaka poseta njemu je unikatna i nikad doživljena. Ovo je tako šarmatno i božanstveno mesto, da naprosto želite da što više vremena provedete u njemu, jer je to vreme provedeno na najkvalitetniji i na najlepši mogući način.

klub bella Casa

Fotografisano u Klub Bella Casa

Sutra uveče je u klubu Bella Casa pravo boemsko veče, jer za vas pevaju i sviraju Toni i Neša, to su provodi kakvih nigde nema, a još upriličeni u jednom od najlepših i najotmenijih klubova  u gradu klubu Bella Casa, oni postaju san svačijeg sna i zato im se uvek i vraćate. Klub Bella Casa je preidvno uređen, dozirano i sofisticirano, sve večeri u njemu imaju neku svoju posebnu notu i nikada ispričanu priču i zato toliko i vi uživate u njima.

klub bella Casa

Fotografisano u Klub Bella Casa

Petkom su sa vama Vanja Zelenski i Status Bend, sjajni izvođači, koji poklanjaju veliku pažnju vašem raspoloženju, sa njima nema ni lošeg raspoloženja ni lošeg takta, sve je fantastično i božantsveno, za poželeti. Subota je rezervisana za Rok Veče ''Odeljenje13'', klub Bella Casa se pretvara u najlepše rock balade i atmosfera zadobija dušu napopularnijih rock sastava, a sve to u jednom predivnom klubu na Vračaru u najlepšoj kući u klubu Bella Casa.

klub bella Casa

Fotografisano u Klub Bella Casa

Rezervaciju vrhunkog provoda u klubu Bella Casa možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice –  beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za  noćni život Beograda. Tamo vas čekamo i mi i da zajedno uživamo u otmenim i neponovljivim provodima kako i dolikuje najboljima u najboljem klubu Bella Casa.

 

beogradnocu.com