Loft, vesti

Benjamin Brighton i Mendo u klubu Julian Loft.

Nedavno otvoreni klub Julian Loft, nastavlja sa serijom gostovanja stranih DJ-eva! Ovog petka, 27. decembra tačno u ponoć, za DJ pultom kluba nastupiće Benjamin Brighton, poznati nemački DJ našeg porekla, a u subotu Loft klub donosi pravi duh Francuske uz promociju ekskluzivnog penušavog vina „Belaire Rosé“.  Julian Loft ima posebnu čast da najavi najbolju žurku za reprizu dočeka uz još jedno DJ gostovanje – 1. januara 2014. godine nastupa DJ Mendo!

klub Loft

Fotografisano u Klub Loft

Počnimo ispočetka, tačno u ponoć, ovog petka 27. decembra, svoj nastup za DJ pultom kluba Julian Loft započeće Benjamin Brighton, nemački DJ poznat po sjajnim minimal organic dance žurkama. Benjamin je poreklom iz BiH, ali je odrastao u Nemačkoj gde je započeo svoju DJ karijeru. Brighton je rezident DJ poznatog kluba „Carpe Diem“ na Hvaru, a ovaj momak takođe poseduje svoju izdavačku kuću sa sedištem u Londonu i vlasnik je kompanije „Organic Production“. Beograđani će imati priliku da ga čuju u klubu Julian Loft ovog petka, a ulaz će biti slobodan uz rezervaciju mesta.

klub Loft

Fotografisano u Klub Loft

U subotu, 28. decembra, Julian Loft donosi pravi duh Francuske uz promociju vrhunskog penušavog vina „Belaire Rosé“, poreklom iz Provanse. Osim u najboljoj muzici, karakterističnoj za Loft subotom, posetioci će moći da uživaju u tematskim performansima, imaće priliku da probaju „Belaire Rosé“ penušavo vino, a biće i iznenađenja. Ulaz u klub biće slobodan uz rezervaciju mesta.

klub Loft

Fotografisano u Klub Loft

U Novu godinu Julian Loft ulazi sa još jednim DJ gostovanjem! Reprizu dočeka Nove godine obeležiće Mendo, švajcarska haus DJ zvezda španskog porekla. Ovaj momak poznat je po hitovima poput "Everybody I Got Him", "Gringo", "Aventuras" i "Inocencia", koji su mu doneli Vicios nagradu za najboljeg novog izvođača u 2011. godini, a eminentni DJ-evi Luciano, Joris Voorn i Erick Morillo imenovali su ga za najboljeg novog producenta u 2009. i 2010. godini. Mendo dolazi u Loft za reprizu dočeka, 1. januara 2014. godine, a ulaz će biti slobodan uz rezervaciju mesta.

Podsetimo, prošla nedelja u klubu Loft bila je u znaku neverovatnog Dj Tom Novy-a koji je nastupao u petak. Ako želite da vidite kakva je atmosfera bila, pogledajte naš video i galeriju fotografija.

Ako želite da saznate gde su najbolji clubberi i žurke u gradu, dođite u klub Julian Loft i doživite najluđi provod u svom životu. Rezervacije za sva predstojeća dešavanja u klubu Loft možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com