Poznati, vesti

Dobra atmosfera, fantastičan glas, lepe devojke i provod za pamćenje! Ovo su sinonimi za njegovo ime. Milan Ankić je već čitavu deceniju prisutan u beogradskim klubovima. Žene ga obožavaju, muškarci poštuju, a svi skupa sa njegovog nastupa prezadovoljni odlaze svojim kućama. A kako i ne bi...

ankic 2

Ovaj pevač raspolaže apsolutnim sluhom i karakterističnom bojom glasa, ali je veoma skroman te je sa afirmisanjem i promocijom svojih pesama počeo nedavno.

ankic

Dugo radim u Beogradu ali i klubovima u inostranstvu, tako da imam bogato iskustvo. Generalno, zadovoljan sam pravcem kojim idem ali ne žurim i ne radim stvari po svaku cenu. Bitno mi je da šta god uradim stojim iza toga sto posto. Ne snimam pesme koje bi trenutno bile hit, već prosto moram da osetim pesmu koju pevam - ispričao je pevač jednom prilikom za crnogorske medije.

nina-lecicInteresantno je to da je Milan dugo nastupao sa prelepom glumicom Ninom Radulović koja je njegova prijateljica i kako on kaže multitalentovana žena. Milanu je još uvek neprijatno kada čuje da ga nazivaju kraljem klubova i splavova, ali obzirom na oduševljenje publike, uskoro će ovu titulu morati da prihvati.

beogradnocu.com