Razno, vesti

beogradnocu.com - od sada, još dostupniji!

Da li vam se dogodilo da sa druge strane slušalice začujete iritirajući zvuk koji vam kazuje da je broj zauzet? I to baš kada vam je najgori dan na svetu i željni ste opuštanja i dobrog provoda. To dodatno može dosta da iznervira, pa smo rešili da svojim korisnicima ne priređujemo takve neprijatne momente.

Naime, vaš omiljeni vodič kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com - ste do sada mogli da, radi rezervacija ili informacija o vodećim prestoničkim mestima, kontaktirate na broj našeg Call Centra, koji već dobro znate - 063 33 33 44, međutim, zbog velikog interesovanja od sada je našim vernim članovima dostupan i broj – 063 34 34 33. Naravo, i dalje je tu mogućnost da nas kontaktirate online.

Da bismo vam na što bolji i jednostavniji način približili čitavu ponudu prestoničkog noćnog života, i učinili vam je dostupnijim, i sami smo vam postali dostupniji. Mi ćemo se pobrinuti da iskusite najkvalitetniji noćni provod u Beogradu, ali to nije sve…

Podsećamo da beogradnocu.com predstavlja prvu profesionalnu kompaniju koja se bavi prezentacijom kompletnog noćnog života Beograda, i da smo tu za sve što vam je potrebno. Bilo da je u pitanju noćni provod urbanijeg karaktera, underground klabing ili ste pak željni preporuke za najbolje boemsko mesto u gradu, ukoliko želite da se opustite u mirnom kafiću ili saznate koja su mesta pet friendly da biste izveli svog ljubimca, ako vas zanima koji restoran nudi koje specijalitete, ukoliko vas zanima gde je najbolje organizovati poslovni sastanak, ili rođendan, ili bilo koju vrstu proslave… ukoliko jednostavno želite da uživate i iskusite provod baš po vašoj meri – mi smo zato tu.

Pored širokog spektra pouzdanih informacija, koje se svakodnevo aktueliziraju, portal beogradnocu.com nudi vam i mogućnost da preko naših fotografija u bogatoj galeriji zavirite na vodeća prestonička mesta, upoznate njihov enterijer, ali i osetite njihov duh.  Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ili jednostavno isprobajte još danas naš novi broj za rezervacije i informacije – 063 34 34 33.  Pratite nas i prvi ćete saznati sve najnovije informacije u vezi sa vodećim mestima beogradskog noćnog provoda.

 

beogradnocu.com