vesti

beogradnocu.com otkriva: Kako se provode poznati.

Fotografi portala beogradnocu.com su se sinoć, provodeći na splavu Acapulco snimili veliki broj poznatih. Za naš portal svoj stajling i utiske podelili su atraktivna pop pevačica Anabela Atijas, ali i šarmantni Lepi Mića.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Naime, sinoćna atmosfera na splavu Acapulco bila je zaista spektakularna. U vrelom provodu uživali su svi prisutni, ali i poznati koji nisu skrivali svoje oduševljenje klubom i čitavom eksplozijom pozitivne energije. U društvu svojih prijatelja Anabela i Lepi Mića su se potpuno prepustili svim čarima noćnog provoda koji nudi splav Acapulco. Anabela je izgledala bolje nego ikada, što uostalom možete videti i na fotografijam koje najbolje svedoče o tome kako se provode poznati.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Anabela međutim, pored toga što se ludo provodi takođe i vredno radi. Relativno skoro objavila je novu pesmu, za koju se očekuje i video izdanje. Naziv pesme je "Lujke moje" i već je postala pravi hit. Numeru, čiji su autori Senad Bislimi i Vuksan Bilanović, Anabela posvećuje svojim prijateljicama u Beogradu, koje joj, od kada se preselila u Sarajevo, jako nedostaju. Splav Acapulco definitivno je bio pravi izbor za ponovni sustret popularne pevčice i njenih prijatelja.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Farmer Lepi Mića takođe je bio atrakcija prošle noći na splavu Acapulco. Pevač Miroslav Pržulj, to jest Lepi Mića bio je jako pozitivno raspoložen i maksimalno je iskoristio čitavu noć za pravo ludovanje.

Proverite i vi zašto je splav Acapulco jedno od omiljenih mesta za provod poznatih ličnosti. Ne propustite najspektakularnije prestoničke žurke, samo na splavu Acapulco, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja na popularnom splavu. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com