Summer Stage BitefArtCafe, vesti

beogradnocu.com vas vodi na nastup Joey Negra!

Vaš omiljeni vodič kroz noćni život prestonice, beogradnocu.com vodi vas na nastup jednog od najtraženijih umetnika na globalnoj house sceni. Joey Negro nastupiće na letnjoj sceni Bitef Art Cafe-a u četvrtak 5. septembra, a sve što treba da uradite da biste uživali u ovom “open but private” spektaklu jeste da budete jedan, ili jedna, od desetoro najbržih! Pozovite naš Call Centar 063 33 33 44 ili ostavite svoje lične podatke Online i obezbedite sebi Beyond Compare provod!

Bitef

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Joey Negro je najpoznatiji pseudonim britanskog DJ-a i producenta Dave Lee-a, koji se predstavlja i pseudonimima poput Jakatta, Akabu, Doug Willis, Raven maize, The Sunburst Band, Sessomatto, i Z Factor. Jedan je od prvih umetnika koji je uključio disco samplove u haus muziku, i predstavlja pionira British House muzike, koji je najviše cenjen kao jedan od komercijalno najuspešnijih i najtraženijih umetnika na globalnoj sceni, sa samo jednim ciljem – svaki nastup mora biti neponovljiv i nezaboravan!

Kao producent, pre svega, Dave poseduje neverovatnu radnu etiku, a na razne načine bio je uključen u više od 200 produkcija i mnoštvo albuma. Potpisuje pregršt hitova kao što su: ‘Must Be The Music’, ‘Make A Move On Me’, ‘Can’t Get High Without You’ , Jakatta’s ‘American Dream’, ‘My Vision’…

Bitef

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Budite najbrži i ne propustite ovo fantastično dešavanje! A nakon poziva na broj 063 33 33 44, ili ostavljanja svojih podataka Online, lagano možete pregledati fotografije iz naše galerije i videti kakva vas atmosfera očekuje na letnjoj sceni Bitef Art Cafe-a, ukoliko budete među desetoro najsrećnijih!

beogradnocu.com