Lasta, vesti

Berlinska zvezda na Lasti: Dj Claptone!

Jedan od najpopularnijh umetnika nemačke deep house scene današnjice, Dj Claptone, održaće nastup u nedelju 25. avgusta na novom matine partiju novootvorenog beogradskog  splava Lasta.

Posle matine gostovanja engleske deep house senzacije "Hot Since 82" pre dve nedelje, Lasta nastavlja da vraća duh pravih dnevnih žurki u prestonicu. Oni koji su uživali na prethodnom dešavanju sigurno znaju da će i ova žurka biti fenomenalna i da je akcenat isključivo na dobrom provodu i promovisanju kvalitetnog zvuka.

Lasta

Fotografisano na Splav Lasta

Claptone dolazi sa etikete "Exploited", a ljubiteljima deep house-a poznat je po njegovim numerama "Wrong", "No eyes", "Good to you" i "Night on fire". Ipak, popularizaciji ovog sjajnog berlinskog Dj-a najviše je pomogla prošlogodišnja traka "Cream", koja je istog trenutka postala pravi hit. On je takođe poznat i po tome što na svojim nastupima nosi masku, a njegov zvuk se opisuje kao dubok i ošamućen, sa dozom melanholije koja je protkana sočnim fankom.

U svakom slučaju, zbog svoje harizme i evidentnog uživanja u onome što radi, Dj Claptone je izuzetno dobro prihvaćen kod publike, što izaziva širenje jako pozitivne energije u toku svih nastupa.

Kako je bilo na prethodnom matineu, i kako je inače na splavu Lasta, možete pogledati u našoj galeriji, jer specifičan duh Ibice koji se širi ovim splavom veoma prija i našim fotografima, pa se oni tamo rado provode, beležeći vaše najinteresantnije momente.

Lasta

Fotografisano na Splav Lasta

Matine na splavu Lasta počinje od 18 sati, a uz Claptone će nastupiti i domaće snage - DJ dvojac Zwein, koji čine Nemanja Tanoksić i Nenad Jovanović, kao i Danijel Chehranov. Ulaz se neće naplaćivati, ali će moći da se uđe samo uz specijalne pozivnice koje su u toku protekle nedelje bile podeljene posetiocima Gradskog splava Lasta.

Ne zaboravite da vaš dobar provod možete obezbediti najjednostavnije preko nas, i to na dva načina - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com