Beograd, Najave, Najbolje kafane, Švaler, vesti

Nastavljamo sa najboljim provodom u gradu! I ovog vikenda kafana Švaler prirediće sjajnu zabavu! U petak pored muzike vrunskog kvaliteta i sjajne atmosfere za koju će biti zadužen Švaler Bend (bubanj, klavijatura, harmonika, pevač i pevačica) Švaler je spremio lepo iznenađenje za devojke - besplatna tekila i domaće rakije od 22 - 22:45h (novi ukusi: malina, jabuka cimet i brusnica), a kao i uvek tu su i razne promocije - Johnnie walker 0.7 + 4 red bull = 4900rsd, Smirnoff 0.7 + 4 red bulla = 4900rsd, 1l domaće rakije (dunja i kajsija) + 4 guarane = 3450rsd, dok vas u subotu čekaju čak 3 devojačke večeri! Koji god dan izabrali savetujemo vam da rezervišete svoje mesto na vreme i spremite se za spektakularno veče!

svaler kafana devojka 1

Fotografisano u Kafani Švaler

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

svaler kafana devojka 2

Fotografisano u Kafani Švaler

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com