• Beograd, Zvezdara
  • 22:00h - 03:00h
  • Starogradska
  • 120 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafana Švaler se nalazi u širem centru grada, na Zvezdari i idealno je mesto za sve one koji su ljubitelji boemske atmosfere i dobrog noćnog provoda. ”Kad bi majka znala šta ja znam tukla bi me svaki dan”... zapamtite dobro ovu rečenicu jer ćete je iznova ponavljati svaki put kad dođete u kafanu Švaler.

Kafana Švaler rezervacije - online brzo i lako

Kafana Švaler je kapaciteta od 120 ljudi, a raspoloženje je uvek na zavidnom nivou. Uvek se traži mesto više, stoga su rezervacije obavezne. Od mesta koje možete rezervisati tu su barski stolovi i kafanski stolovi. Uslovi za rezervacije po minimalnoj potrošnji koja je potrebna u ovoj kafani ne postoje, a uzgred rečeno i kafana Švaler cene pića su niske. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u kafani Švaler.

Kada je u pitanju Švaler kafana Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Zašto izaći na mesto kakvo je Švaler kafana

Kafana Švaler će, poput prijatelja Korčagina, Limuna Žutog i Male Mace, takođe biti sinonim najboljeg kafanskog provoda u Beogradu. Inače, ako niste znali, za sve one koji imaju nedoumicu u značenju reči “švaler”, ona je nastala od korena francuske reči chevalier, što znači vitez, pa vi sad pronađite sličnosti.

Kafana Švaler

Ovde je provod uvek na vrhunskom nivou, ovde se prave najbolje žurke, pa stoga i ne čudi zbog čega Beograd noću Švaler kafanu preporučuje kao mesto koje obavezno morate posetiti ukoliko želite pravi noćni provod.

Šta nudi Švaler kafana - mesto koje odiše prijatnošću i dobrom energijom

Topli kutak kafane Švaler uvući će vam se u srce već pri prvom dolasku, jer pravi merak se ovde prosto doživi. Inače, ono što je takođe važno napomenuti, Švaler kafana gaji tradiciju veoma pristojnih cena, pa ovde nećete morati da potrošite čitavo malo bogatstvo kako biste se dobro proveli. Da, dobro ste pročitali. Kafana Švaler cenovnik je približila svim onim ljudima koji žele da se dobro provedu za malo para.

Naime, ovde je sve podređeno vašem uživanju i vašem maksimalno dobrom provodu. Dovoljno je da pogledate samo kafana Švaler slike i sve će vam biti jasno - ovo je mesto gde se provod pamti.

Nesvakidašnji enterijer koji će vas oduševiti

Enterijer zaista zadovoljava visoke estetske kriterijume, a slobodno možemo reći da nije tipičan kafanski. Poseban šmek daju simpatične tapete, umetničke slike mrtve prirode, stari lusteri, osvetljenje, ali i natpisi po zidovima.

Tako, dok se zabavljate u obilju vina i domaće rakije, možete pročitati po koji zanimljivi citat:

Kad bi majka znala sta ja znam, tukla bi me svaki dan...”, “Ljubio sam puno i dosta, samo jedna na mom srcu osta!”,  i jedna od Željka Jevtovića - “Mili bože sve su žene iste napiju me, pa me iskoriste...”. Veoma simpatične, ali i poučne rečenice koje će vas nasmejati, i dati osećaj kao da ste kod svoje kuće.

Muzika koja se sluša u ovoj kafani

Atmosfera je zaista spektakularna, a iz nedelje u nedelju postaje sve bolja. Što se muzike tiče, ovde vas očekuju vrhunski izvođači, ozvučeni tamburaši i bendovi koji će vaš provod učiniti fenomenalnim. Ono što je sigurno je to da je kafana Švaler mesto koje kada god da ga posetite se ne pokajate jer dobar provod nikad ne izostaje.

Starogradska muzika, koja je i dan danas simbol pravog boemskog života, će razgaliti čak i ona najtvrđa srca, a sve one vesele duše će savršeno uploviti u vrhunsku atmosferu koju ovakvi orkestri stvaraju gde god da sviraju.

Švaler kafana - ko izlazi na ovo mesto

Kao što i većina beogradskih kafana, tako i ova predstavlja stecište za sve one ljubitelje prave zabave, domaće hrane i muzike. Svi oni koji žele vrhunski provod po pristupačnim cenama uz najbolje svirke tamburaša uživo su i više nego dobrodošli.

Kafana Švaler

Švaler kafana je mesto u koje tokom dana dolaze svi oni koji žele da u opuštenoj i prijatnoj atmosferi pojedu ukusan obrok i popiju omiljeno piće, dok je tokom noći ovo mesto namenjeno za sve one, bilo da su mladi ili stari, koji žele da uživaju u savršenom noćnom provodu.

Kafana Švaler adresa - lokacija na kojoj se nalazi

Kafana Švaler adresa je ulica Đuke Dinića broj 2. Ova popularna kafana se nalazi na Zvezdari, a u pitanju je veoma atraktivna lokacija za prestonički provod, koja vam je i više nego dostupna iz bilo kog dela grada da dolazite.

Parking u blizini kafane

Važno je da napomenemo za sve one koji planiraju da u provod u kafanu Švaler dođu svojim automobilom da kafana nema svoj privatni parking i da za parkiranje možete da koristite slobodna parking mesta koja se nalaze u samoj ulici.

S druge strane, ukoliko ne planirate da tokom izlaska držite distancu od čašice, onda je preporučljivo da automobil ostavite kod kuće, a u noćni provod krenete nekim alternativnim vidom prevoza.

Radno vreme Švaler kafane

Kafana Švaler Beograd radi svakog dana i to u periodu od 9h, pa sve do dva časa iza ponoći, tako da je ovo idealno mesto za vaše nezaboravno boemsko uživanje, i zagrevanje pred burni klupski provod. Iako deluje kao dovoljno, možda i previše vremena za izlazak, čim se kraj večeri u kafani Švaler približava, svi gosti žele bar jednu pesmu više.

Kafana Švaler

Da je otvaranjem objekta Švaler kafana Beograd dobio još jedno popularno mesto u to nema sumnje. Dođite kod švalera da se zabavite na najbolji mogući način. Ukoliko ste meraklija i volite da se provodite u kafanskom duhu, Švaler je pravo mesto za vas!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Švaler
Average rating:  
 1 reviews
 by Ankica Maric

Uvek cu rado doci opet.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Švaler