• Đuke Dinića 2
    Beograd, Zvezdara
  • 22:00h - 03:00h
  • Starogradska
  • 120 Ljudi

Program kafane

PETAK 31. Maj
Dream Team Orchestra

SUBOTA 01. Jun
Dream Team Orchestra

Kafana Švaler. Kad bi majka znala sta ja znam tukla bi me svaki dan”... zapamtite dobro ovu rečenicu jer ćete je iznova ponavljati svaki put kad dođete u kafanu Švaler.

Kafana Švaler nalazi se u ulici Đuke Dinića broj 2, na Zvezdari, veoma atraktivnoj lokaciji za prestonički provod, koja vam je i više nego dostupna iz bilo kog dela grada da dolazite.

Kafana Švaler će, poput prijatelja Korčagina, Limuna Žutog i Male Mace, takođe biti sinonim najboljeg kafanskog provoda u Beogradu.

Inače, ako niste znali, za sve one koji imaju nedoumicu u značenju reči “švaler”, ona je nastala od korena francuske reči chevalier, što znači vitez, pa vi sad pronađite sličnosti…

Dođite kod švalera da se zabavite na najbolji mogući način.

Kafana Švaler radi svakog dana i to u periodu od 9h, pa sve do dva časa iza ponoći, tako da je ovo idealno mesto za vaše nezaboravno boemsko uživanje, i zagrevanje pred burni klupski provod. Iako deluje kao dovoljno, možda i previše vremena za izlazak, čim se kraj večeri u kafani Švaler približava, svi gosti žele bar jednu pesmu više.

Atmosfera je zaista spektakularna, a iz nedelje u nedelju postaje sve bolja. Što se muzike tiče, ovde vas očekuju vrhunski izvođači, ozvučeni tamburaši i bendovi koji će vaš provod učiniti fenomenalnim. Ono što je sigurno, kada posetite ovo mesto nećete se pokajati jer dobar provod ne izostaje.

Inače, ono što je takođe važno napomenuti, Švaler kafana gaji tradiciju veoma pristojnih cena, pa ovde nećete morati da potrošite čitavo malo bogatstvo kako biste se dobro proveli. Naime, ovde je sve podređeno vašem uživanju i vašem maksimalno dobrom provodu.

Enterijer zaista zadovoljava visoke estetske kriterijume, a slobodno možemo reći da nije tipičan kafanski. Poseban šmek daju simpatične tapete, umetničke slike mrtve prirode, stari lusteri, osvetljenje, ali i natpisi po zidovima. Tako, dok se zabavljate u obilju vina i domaće rakije, možete pročitati po koji zanimljivi citat:

Kad bi majka znala sta ja znam, tukla bi me svaki dan...”, “Ljubio sam puno i dosta,samo jedna na mom srcu osta!”,  i jedna od Željka Jevtovića - “Mili bože sve su žene iste napiju me, pa me iskoriste…”… Veoma simpatične ali i poučne rečenice koje će vas nasmejati, i dati osećaj kao da ste kod svoje kuće.

Topli kutak kafane Švaler uvući će vam se u srce već pri prvom dolasku, jer pravi merak se ovde prosto doživi.

Kafana Švaler je kapaciteta od 120 ljudi, a raspoloženje uvek na zavidnom nivou.

Ukoliko ste meraklija i volite da se provodite u kafanskom duhu, Švaler je pravo mesto za vas!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Švaler