Beograd, Klubovi, Najave, vesti

Usled ogromnog interesovanja i gotovo rasprodatog Dočeka Nove 2016. godine, klub Beton je rešio da vas obraduje sa nekoliko sjajnih žurki te vas poziva da im se pridružite na II BETON FEST-u od 28. decembra do 02. januara! U ponedeljak će za odličan provod biti zadužen Danijel Cehranov, a već sutradan vas čeka još jedna sjajna žurka jer pušta DJ Prema! U sredu će vas zabavljati ME HIGH-LOW dok vas u petak i subotu čekaju već dobro poznate Hot In Here i Beton Yourself žurke. U četvrtak je Nova Godina tako da je ovaj fest idealno mesto da se spremite za istu kao i da dođete na reprizu. Vidimo se!

beton klubb

Fotografisano u Klub Beton

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

beton masaa

Fotografisano u Klub Beton

Pogledajte sve ponude za doček Nove godine 2016 na jednom mestu.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com