Poznati, vesti

Slavni par Beyonce i Jay-Z su na vrhu zabavne industrije jer uvek imaju sve konce u svojim rukama i znaju da iskoriste javnost i svoju slavu kako bi više zaradili. Dokazali su i ovog puta da su idealan par- Bonnie and Clyde.

rs_634x1024-140731101740-634.Jay-Z-Beyonce-JR-73114

U svetu zabave ništa nije slučajno, a to je još jednom potvrdio i Mathew Knowles, otac pop dive Beyonse i njen bivši menadžer. Gostujući u radijskoj emisiji, rekao je kako su njegova ćerka i zet Jay-Z, izmislili svu dramu oko razvoda zbog marketinga i kako bi povećali interes obožavaoca za svoju zajedničku turneju "On The Run". Čak je i naslutio da je okršaj njegove mlađe ćerke Solange i repera u liftu takođe osmišljen.

Naime, nakon što je snimak na kojoj je Solange fizički napala Jay-Z-ja izašla u javnost, prodaja njenog albuma porasla je za 200 posto.
Mathew Knowles to naziva 'Džedaj varkom', misleći na Džedaj ratnike iz 'Ratova zvezda' koji mogu lako da manipulišu ljudima.

- Svi govore o tome. Prodaja ulaznica raste. Prodaja Solange-inog albuma je porasla za 200 odsto - rekao je otac od Beyonce i potvrdio da je on i dalje menadžer grupe Destiny's Child.

- Više ne znam šta daočekujem - možda izađe i novi album grupe Destiny's Child album coming?! Možda je ova turneja dobar okidač i momenat da se ponovo pojave Beyonce, Kelly Rowland i Michelle Williams... Možete li da zamislite kako bi tek onda popularnost skočila?! - rekao je otac pevačice.

rs_634x1024-130707094209-634.matthewknowles2.jl.070713

Dok su svi govorili o njihovim problemima i mogućem razvodu, najmoćniji par muzičke industrije nije davao nikakve izjave, već je Beyonce na društvenim mrežama objavljivala fotografije porodične idile, a menjala je stihove svojih pesama i time samo još više podsticala tračeve.

Beyonce je ove godine Forbs proglasio najmoćnijom ženom zabavne industrije. Ona i Jay-Z nisu samo muzičari, već iskusni biznismeni koji znaju da iskoriste slavu da zarade novac i znaju da popune medijski prostor.

 

beogradnocu.com