vesti

Ekipa beogradnocu.com organizuje konkurs za najlepše lice belgrade nightlife. Biraćemo devojku koja svojim stavom, gracioznošću i lepotom najbolje dočarava Beograd i predstavlja generaciju mladih žena po kojima je naš grad poznat u Evropi, pa i u svetu. Pobednica će postati zaštitno lice beogradnocu.com sa mandatom od 4 meseca i osvojiće vrednu nagradu – kompletan kozmetički tretman u salonu Wizard.

Inače, osoba koja predstavlja zaštitno lice ima ulogu živog promotera na temu za koju je birana i svojim licem i nastupima treba da predstavi ono najbolje što naš grad ima. Devojka koju žiri izglasa naći će se na glavnoj stranici beogradnocu.com, kao zaštitno lice, na svim našim promotivnim materijalima i imaće ulogu predstavnika mladih Beograda, koji aktivno učetvuju u izgradnji reputacije najbolje evropske metropole, kad je reč o noćnom životu. Takođe, imaće priliku da učestvuje u javnim nastupima u tv emisijama zajedno sa predstavnicima tima beogradnocu portala i biće živ predstavnik i promoter beogradskog noćnog života i svoje generacije, koja čini noćni život Beograda popularnim za region i Evropu. Promovisaće beogradsku lepotu, sistem vrednosti i svojevrsan urban stil svojstven našem gradu, kroz različite promotivne kampanje, koje će biti organizovane u vreme trajanja mandata zaštitnog lica.

Sve devojke koje smatraju da mogu biti predstavnice belgrade nightlife i koje mogu da ponesu ovu prestižnu titulu, dovoljno je da pošalju svoju fotografiju (na kojoj se vide u celosti) na našu e-mail adresu: konkurs@beogradnocu.com do 12.3.2015.godine.

O pobednici će odlučivati tri grupe žirija:
1. Glasači na našoj FB stranici
2. Mediji
3. Tri poznate ličnosti

Prvi i drugi žiri zaduženi su za formiranje grupe devojaka koje su ušle u uži izbor, a najbolju među vama proglasiće treća kategorija žirija – tri poznate ličnosti, u skladu sa brojem glasova glasača na našoj FB stranici i brojem glasova medija.

Fotografije sa najlepšim licima postavićemo na našu FB stranicu, naš sajt, kao i na sajt www.telegraf.com, kako bismo omogućili glasanje.

Na taj način, devojke će biti u mogućnosti da formiraju svoje glasačke timove, da pozovu prijatelje da glasaju i tako obezbede broj glasova koji će ih automatski plasirati u uži izbor. Sabiranjem glasova medija i FB glasača, dobićemo 30 devojaka koje su ušle u najuži izbor, a pobednicu će birati žiri u sastavu od tri poznate ličnosti.

Ukoliko se nađete među 30 najlepših, o čemu će vas e-mailom obavestiti naš tim, dobićete priliku da se borite za mesto zaštitnog lica i trendseterke belgrade nightlife na našoj promotivnoj žurci The best of Belgrade 001, 20.marta 2015.godine, u klubu Mr.Stefan Braun. Najlepših 30 devojaka imaće zadatak da prisustvuju žurci i da nose majicu beogradnocu, specijalno dizajniranu za ovu priliku, kao sve takmičarke. Svaka devojka imaće priliku da povede svoje navijače i tokom večeri upoznaće se sa članovima žirija, koji će na osnovu svojih impresija i u skladu sa već postojećim brojem glasova, izabrati pobednicu.

Svim prijavljenim devojkama želimo puno sreće!

 

beogradnocu.com