Novi Bitefartcafe, vesti

Bitef idealan za vikend.

Prava i odabrana publika zna da i bez informacija o nastupima i izvođačima može posetiti Bitef Art Cafe i provesti se nezaboravno. Jer kada je u pitanju jedno od retkih prestoničkih mesta gde u svakom trenutku možete iskusiti jedinstveni kvalitetni provod. Ipak, mi smo tu da vas dodatno inspirišemo da svoje trenutke posetom Bitef Art Cafe-a učinite posebnim.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Svaki dan je idealan dan za smeh, ali u petak 14. marta smeh je neizbežan. Naime, u klubu Bitef Art Cafe popularni stand up komičar Goran Furijan učiniće se da vas od smejanja zaboli stomak. Start je zakazan za 21:30 h. A ko je Goran Furijan? Večiti je polaznik prijemnih ispita, ali nikad student. Iza sebe ima 400 nastupa i već četvrtu sezonu je rezident komičar zagrebačkog Studija Smijeha. Komičar koji je toliko dlakav da ostali komičari na plaži igraju pikado ping pong lopticama sa čičkom, a tabla je njegovo telo! Cena karte iznosi samo 200 dinara, ali to nije sve!

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Za taj novac moći ćete da uživate i u svirci sastava Perpetuum Mobile, koji je zakazan za 23.30 h. Najpopularnija muzička decenija – 80te, čini okosnicu njihovog repertoara koji se zasniva na pop muzici i popularnom roku. Međutim vozaće vas od hitova osamdesetih, preko dobro poznatih pesama bendova Depeche Mode, Coldplay, U2, artista kao što su Bruno Mars, David Guetta pa sve do novih hitova poput Wake me up, Timber i Waiting all night! Ono što je sigurno, ovo ne biste smeli da propustite.

Samo dan kasnije, u subotu 15. marta u klubu Bitef Art Cafe očekuje vas nastup jednog od najpopularnijih prestoničkih sastava – Girls, Boys & Toys. U pitnaju su, kao što znate, tri moćna vokala koja će vam probuditi sva čula. Jedinstvena energija i odlična svirka su ono što vas očekuje uz Girls, Boys & Toys. Ne propustite provod uz rock&house extravaganzu, ali i najnovije pop, MTV, VH1 hitovi. Osetite energiju u pravom smislu te reči i šta znači biti u kondiciji kako biste đuskanjem i skakanjem ispratili front ladies.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Bitef Art Cafe se više od decenije trudi i uspeva da Beogradu pruži raznolik izbor dobre muzike i nastupe najboljih domaćih i inostranih izvođača. Dodatne informacije možete dobiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke.

U iščekivanju ovih izvanrednih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije novosti vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com