Najave, Novi Bitefartcafe, vesti

Bitefartcafe proslavio trinaesti rođendan.

Duvale se svećice, đuskalo se uz El Jazzyru u novom klubu.

Pre dva vikenda, Bitefartcafe se uselio u novi prostor u ulici Mitropolita Petra 8. Sinoć se na ovoj adresi slavio i rođendan kluba, trinaesti po redu. Baš kao da je reč o osobi, bilo je poklona, čak dve torte za goste koji su već od 18 časova pristizali, a duvale su se i svećice.

Bitefartcafe je sinoć predstavljen u svoja dva izdanja: kafić i bar/klub. Prva etapa je demonstracija izgleda kafića, sa niskim stolovima i šarenim stolicama modernog dizajna u prijatnom i toplom ambijentu, da bi se u 20h transformiso u klub na očigled gostiju. Niski stolovi su podignuti i pretvoreni u barske stolove, niske stolice zamenjene barskim stolicama, a na binu je izašao fenomenalni sastav El Jazzyra.

Od danas, Bitefartcafe će započeti i sa svojim dnevnim radom od 9-01h.

U petak i subotu se nastavlja niz žurki uz najbolje klupske bendove u Srbiji.  U petak nastupa bend Betty BooM, dok je subota rezervisana za Perpetuum Mobile.  Oba benda će nastupiti po prvi put u novom prostoru i tim povodom najavljuju posebno dobru žurku.

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

 

beogradnocu.com