Najave, Summer Stage BitefArtCafe, vesti

Osma sezona letnje scene BitefArtCafe-a nastavlja sa tradicijom najboljeg provoda u gradu, na najlepšem mestu u gradu. Sezonu će večeras, 31. maja, otvoriti energični bend Girls, boys & toys, sa specijalnim gostima duvačkom sekcijom koja će upotpuniti njihov zvuk.

Nakon otvaranja, očekuje nas senzacionalno leto na Kalemegdanu. BitefArtCafe Summer Stage je centar najbolje klupske LIVE svirke u gradu i domaćin velikih svetskih i domaćih imena jazz, soul, funk, pop muzike.

bitef letnji

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe Summer Stage

Za sada najavljeni koncerti letnje scene kluba Bitefartcafe su Masimo Savić 11. juna, i Ljetno Kino, 25. juna, a u pripremi su i velika iznenađenja kada su inostrani gosti u pitanju. Koncerti će se odžavati četvrtkom a vikend je i dalje rezervisan za najbolje klupske bendove Makao, Girls, boys&toys, Perpetuum Mobile, St. Louis, Betty Boom, The Gift.

Bitef letnji

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe Summer Stage

Drugu godinu za redom, BitefArtCafe organizuje svoj muzički festival - Musicology festival. Prvim izdanjem Musicology festivala, pronašli smo publiku različitog starosnog doba, čiji ukus i senzibilitet je marginalizovan i koja se ponovo pojavila sa svojim potrebama za kvalitetnim muzičkim događajima.

Ta, zapravo obrazovana i zahtevna, novooslobođena publika, koja traži zadovoljstvo istraživanjem van preovlađujućeg kulturnog miljea, pratiće Musicology festival i ove godine, koji će se održati od 23-26. jula na teniskim terenima ispred samog kluba.

musicology (2)

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe Summer Stage

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

letnji bitef (1)

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe Summer Stage

 

beogradnocu.com