Poznati, Stefan Braun, vesti

Bivša devojka golmana Stojkovića se zapila sa Stefanom.

Kao i svakog ponedeljka, Stefan je u društvu poznate ekipe i poznatih ličnosti naše javne scene. Sinoć smo se družili sa voditeljkom RTV Pink Irenom Atanasković i atraktivnom manekenkom Dejanom Živković.

stefan braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Ova mlada dama je javnosti postala poznata nakon učešća u rijalitiju "Top model". Najviše ju je proslavila veza sa golmanom Vladimirom Stojkovićem, ali su je posle raskida s njim povezivali s brojnim poznatim muškarcima. Atraktivna manekenka uvek pronađe način da bude u centru pažnje, a sinoć je mamila muške poglede u klubu Stefan Braun.  Da momci nisu bili ravnodušni govori i činjenica da su svi prilazili da se fotografišu. Da li je Dejana sinoć došla sama u klub Stefan Braun ili u društvu nekog muškarca, uverite se pogledom na našu galeriju fotografija.

tefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Iako je početak nedelje, ponedeljak u klubu Stefan Braun je i humanitarnog karaktera, a naravno, i zabavnog. Provod na 9. spratu u Nemanjinoj traje 24/7, a vi ne smete nikako da ga propustite! Večeras sledi Diesel Party i muzika 90- ih za koju je zadužen Dj Bole, dok su sredom Promo žurke.

stefan braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

beogradnocu.com