Kolumne

Raskinuli ste nedavno... I dok vi još uvek pokušavate da ga prebolite i pronalazite se u svakoj pesmi, on je ušetao pored vas držeći pod ruku novu devojku. Neprijatna situacija, zar ne? nikako ne smete uraditi sledeće, u koliko ne želite da budete "očajna klaberka".

kafana-kod-ministra-par

Nemojte prigliti prvog frajera koji vam se nađe pri ruci samo da biste ga pravili ljubomornim. Muškarci su čudni i neće pomisliti da ste ga brzo preboleli. Takođe ovim gestom nećete učiniti da on poželi da vam se vrati, već naprotiv, izazvaćete kontra reakciju.

kafana-kod-ministra-par

Zlatno pravilo, ne šaljite mu poruke, niti odmeravajte njegovu novu devojku sve i da ste u odnosu na nju svetska lepotica. Izbegavajte kontakt, i nikako, ali nikako mu nemojte prilaziti, ako kojim slučajem ostane sam jer je njegova devojka otišla da popravi šminku. Možete samo doživeti neprijatnost.

kafana-limun-zut-par

Počeli su da se ljube? Razumljivo, nije prijatno. Najgore što u tom trenutku možete uraditi jeste da drugaricu uhvatite pod ruku i napustite klub! Tako ćete pokazati vašu sabost. I, savet plus, nemojte dozvoliti sebi da se napijete. Sutra ćete biti glavna tema dok vaš bivši dragi sa novom devojkom bude pio jutarnju kafu, dok će vas verovatno boleti glava.

beogradnocu.com