Klubovi, Poznati

Popularna pevačica koja svojim izgledom sve ostavlja bez daha i ima milionske preglede na youtube - u - Sandra Afrika, letela je sa bine. Ne, niko je nije oterao, naprotiv, klub u kom je pevačica nastupala bio je prepun, ali desio joj se maler. Naime, dok je zanosno đuskala, i pokazivala svoje zgodno telo okliznula se i pala sa bine.

sandra-a

-Ja sam prizvala da mi se tako nešto dogodi. Baš sam sa svojim bendom komentarisala dva dana pre toga, kako nikada na nastupu nisam imala ni jedan peh i eto, desilo se. Nije to bio dramatičan pad, jer bina nije bila visoka, više je situacija bila smešna i simpatična - rekla je Sandra za naš portal.

Možemo samo da zamislimo kako je muški deo publike reagovao, kada im je u naručje poletela ova lepa pevačica. Hm? Bilo kako bilo, možemo samo da zamišljamo, mada to mnogi rade kada se vide zgodnu Sandru. Zamišljaju. Na svu sreću pevačica se nije povredila, već je nastavila da peva, i napravila još luđu atmosferu. Ko zna, zna!

Da se prisetimo malo vrelog leta u  ovim zimskim danima!

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com