Blaywatch, vesti

Blaywatch - idealan za novogodišnju noć.

Maksimalno dobar provod uz fantastični i pažljivo birani repertoar, i sve to po veoma pristupačnoj ceni. Splav Blaywatch, koji je nesumnjivo sinonim dobrog provoda kada je u pitanju prestonica zabave, za novogodišnju noć prirpema vam nešto što do sada niste imali prilike da iskusite.

splav Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Za vaš najluđi provod u toku dočeka Nove 2014. pobrinuće se mladi i perspektivni sastav White City band, koji je prepoznatljiv po svojim veoma posećenim klupskim nastupima, na kojima uvek napravi atmosferu za pamćenje.

Sastav White City band učiniće da se provedete zaista nezaboravno i da vam poslednji trenuci ove godine budu nezaboravni. Momci će svojim šarmom i harizmom doprineti vašem vrhunskom uživanju na splavu Blaywatch.

splav Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Inače, doček Nove godine na splavu Blaywatch dostupan vam je po ceni od samo 29€, koja podrazumeva uslugu all inclusive, odnosno konzumiranje pića po izboru tokom čitave večeri. Ukoliko želite da se provodite za barskim stolom postoji doplata od 25 €, u zavisnosti od položaja stola. Uslov za rezervaciju barskog stola je minimalno kupljenih pet karata. Minimalno pet kupljenih karata je uslov i za rezervaciju “visokog sedenja” koje je dostupno od 90 €, takođe u zavisnosti od položaja. Separei su od 150 €, dok je uslov za rezervaciju minimalno kupljenih 10 karata. Inače uz uz svako rezervisano visoko sedenje dobijate gratis jednu flašu stranog žestokog pića po izboru, dok za svaki rezervisani separe dobijate dve flaše stranog žestokog pića po izboru.

splav Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć na splavu Blaywatch, a to možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.
Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com