Blaywatch, vesti

Blaywatch - Najbolji doček u gradu.

Ostalo je još samo malo vremena do poslednje i najluđe noći u 2013. godini. Ukoliko još uvek ne znate gde ćete provesti doček Nove godine i koje je mesto idealno za vas, tu je vaš beogradnocu.com da vas uputi isključivo na najbolje.

splav Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Ukoliko Blaywatch bude vaš izbor garantovano se nećete pokajati jer vas očekuje fantastično dobar provod uz fenomenalan repertoar. Sastav White City band učiniće da se provedete zaista nezaboravno i da vam poslednji trenuci ove godine budu nezaboravni. Momci će svojim šarmom i harizmom doprineti vašem vrhunskom uživanju na splavu Blaywatch.

splav Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Inače, doček Nove godine na splavu Blaywatch dostupan vam je po ceni od samo 29€, koja podrazumeva uslugu all inclusive, odnosno konzumiranje pića po izboru tokom čitave večeri. Ukoliko želite da se provodite za barskim stolom postoji doplata od 25 €, u zavisnosti od položaja stola. Uslov za rezervaciju barskog stola je minimalno kupljenih pet karata. Minimalno pet kupljenih karata je uslov i za rezervaciju “visokog sedenja” koje je dostupno od 90 €, takođe u zavisnosti od položaja. Separei su od 150 €, dok je uslov za rezervaciju minimalno kupljenih 10 karata. Inače uz uz svako rezervisano visoko sedenje dobijate gratis jednu flašu stranog žestokog pića po izboru, dok za svaki rezervisani separe dobijate dve flaše stranog žestokog pića po izboru.

splav Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć na splavu Blaywatch. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa. U iščekivanju dočeka Nove godine na splavu Blaywatch, pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u spektakularni provod koji vlada na ovom popularnom prestoničkom mestu za provod. Fotografije će vas garantovano inspirisati da splav Blaywatch budu deo vašeg dočeka 2014.

Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com