vesti

Slikano na Splav Acapulco

Boban Rajović na Akapulku.

U nedelju uveče je na splavu Acapulco vlasnik hitova "Ne vjerujem", "011", "Bata" i mnogih drugih, Boban Rajović, napravio pravi dar mar. Izabrao je splav Acapulco za provod na kraju nedelje i do jutra uživao u provodu sa prijateljima. Bio je toliko veseo, opušten i raspoložen da je ubrzo zgrabio mikrofon i na opšte zadovoljstvo prisutnih gostiju otpevao nekoliko pesama. Hitovi domaće narodne muzike ređali su se do svitanja kada su srećni i zadovoljni gosti otišli kućama.

Zvezda, ili kako ga mnogi nazivaju "kralj dijaspore", Boban Rajović je još jednom dokazao da je pravi šoumen koji za samo nekoliko minuta na podijumu podiže sve goste na noge. Kako i ne bi bio tako pozitivan i veseo kada pored ljubavi koju uživa u porodici, Bobana Rajović i kolege prosto obožavaju. To su dokazali Aca Lukas, članovi Alegro benda i još mnogo kolega i koleginica koji su došli na proslavu osamnaestog rođendana najstarije ćerke Bobana Rajovića. Svojoj ljubimici, ćerki Ivani, Boban Rajović je poklonio nezaboravnu žurku, a kojoj su pored uobičajenih poklona sve tatine kolege otpevale po koju pesmu, pa se žurka pretvorila u pravi spektakl. Tačno u ponoć, Boban je Ivani uručio i ključeve od Mini Moris kabrioleta, što je Ivanu potpuno iznenadilo. Tako je prošlo porodično slavlje baš kao i svaki trenutak u kome Boban Rajović pravi atmosferu.

boban rajovic

 Slikano na Splav Acapulco

Inače popularni pevač kad god je u Beogradu obavezno izađe na splav Acapulco, gde se uvek dobro provede. Ovaj klub na vodi radi četvrtkom, petkom, subotom i nedeljom, i jedan je od omiljenih splavova mnogh poznatih ličnosti. Pogledajte kako je izgledao ludi provod sa Bobanom Rajovićem, koji je zabležio sajt beogradnocu.com. Uživajte u galeriji i posetite splav Acapulco kako biste i vi učestvovali u ludim noćnim žurama kakve ovaj splav već godinama organizuje!

 

beogradnocu.com