Nova godina

Dobro ste pročitali! Boban Rajović i Rada Manojlović doček Nove godine 2020. u City Hall event centru je upravo ono što ste čekali! Svi ljubitelji dobrog provoda i narodne muzike imaju čemu da se raduju za ovogodišnji doček Nove godine.

I Rada Manojlović i Boban Rajović su poznati kao estradne zvezde koje prave vrhunsku atmosferu na svojim nastupima, pa nema dileme da će svi oni poštovaoci folk i narodne muzike u potpunosti uživati tokom najluđe noći u City Hall-u. 

Ukoliko ste u potrazi za vrhunskim provodom, ne oklevajte - Beograd noću aplikacija i brojevi telefona: +38163 34 34 33; +38163 33 33 44, kao i online rezervacije, uvek su dostupne za vas, pa ovde besplatno možete rezervisati svoje mesto za Bobanov i Radin nastup za Novu godinu.

Obezbedite sebi željeno mesto u restoranu City Hall za Novu godinu uz pomoć vašeg pouzdanog vodiča kroz noćni život u Beogradu!

Svi Radini i Bobanovi fanovi, ali i svi oni koji znaju i umeju da cene dobar provod s nestrpljenjem očekuju ovaj spektakularni događaj, koji će bez svake sumnje biti jedan od najboljih novogodišnjih dočeka u prestonici

Doček Nove godine 2020 je na pragu, a Boban Rajović i Rada Manojlović će se potruditi  da publici obezbede vrhunski provod, kako svojim hitovima tako i sjajnom atmosferom koja je uvek na zagarantovano dobrom nivou.

Rada Manojlović doček Nove godine - uđite u 2020. sa kraljicom dobrog provoda

Dočekajte 2020. godinu u event centru City Hall uz jednu od najpopularnijih mladih pevačica folk muzike i doživite nezaboravan provod do ranih jutarnjih časova. Poznato je da svojom energijom i repertoarom Rada dovodi atmosferu do usijanja. Nema sumnje da će kada je u pitanju Rada Manojlović doček Nove godine na kojem će ona nastupati biti jedan od najboljih u srpskoj prestonici. 

Rada Manojlović je već više od 10 godina na domaćoj muzičkoj sceni i za to vreme pobrala je simpatije brojnih ljubitelja pop/folk muzike kojom se ona publici do sada predstavljala. Pažnju na sebe je skrenula pojavljivanjem u muzičkom takmičenju Zvezde Granda 2007. godine kada je osvojila drugo mesto. 

Pesme kojima će Rada zabaviti publiku u najluđoj noći

Dobila je svoju prvu pesmu Nikada više, a ubrzo nakon toga je Rada publici na jednom festivalu predstavila svoju novu pesmu Bole ove usne neverne. Odmah je počela da osvaja gledaoce, što svojom harizmom i neposrednošću, što sjajnim pesmama koje su svojim ritmom intrigirale publiku. Zatim je snimila svoju treću pesmu Bolje ona nego ja.

Prvi album je izdala 2009. godine pod nazivom Deset ispod nule gde su se pesme Deset ispod nule i Rođendan izdvojile i bile su pun pogodak u to vreme. Posle kraćeg vremena, snimila je duet 2010. godine sa Sašom Matićem - Mešaj mala koji je postigao ogroman uspeh. 

Rada Manojlović u atraktivnoj haljini

Drugi album Marakana iz 2011. godine, nadmašio je predhodni album,a  sa tog albuma izdvojile su se pesme Marakana, Nije meni, Moje milo i druge… Treći album Metropola se na medijskoj sceni pojavio 2016. godine, a zapaženi hitovi sa tog albuma su Metropola, Alkotest, Glatko

Osim pomenutog dueta sa Sašom Matićem, Rada je snimila i dva dueta sa svojim sadašnjim dečkom Harisom Berkovićem - Biseri i svila i Pusti noći neka bole, sa Cvijom pesmu Nema te, sa DJ Shonetom Dva promila, sa Leonom Lavlje krzno, a nedavno je izbacila pesmu sa Emirom Đulovićem pod nazivom Svadba

Pored svojih numera, Rada Manojlović u svom repertoaru ima i najveće hitove pop, folk i narodne muzike, pa ukoliko se nađete na njenom novogodišnjem nastupu sigurno je da će vaš muzički ukus biti zadovoljen i da ćete se vrhunski provesti. 

Boban Rajović doček Nove godine - provod i atmosfera na vrhunskom nivou

Za Bobana Rajovića se bez dileme može reći da je jedna od najvećih zvezda folk muzike na ovim prostorima, a reč je o čoveku koji već dve decenije uveseljava publiku svojim sjajnim pesmama koje vrlo brzo postaju hitovi za sva vremena. 

Do sada je izbacio 10 studijskih albuma, a po svom prvencu iz 2000. godine je i dobio nadimak Piroman, po kojem je veoma dugo i bio poznat. On mu sasvim dobro i pristaje s obzirom da nema tog nastupa na kom je Boban Rajović pevao a da nije zapalio masu i doveo atmosferu do usijanja. 

Repertoar Bobana Rajovića uz koji će publika uživati

Najveći hitovi Bobana Rajovića u kojima svi posetioci City Hall-a mogu uživati tokom novogodišnje noći svakako su Provokacija, Usne boje vina, Kosači, Gromovi, Kumovi, Teci mi kroz vene, Oprosti mi, Bahato, Interventna, Spartanac i brojni drugi. 

S obzirom na to da se na Bobanovim nastupima širom Srbije, regiona, ali i Evrope traži karta više, činjenica je da svojom energijom, glasom i sjajnim pesmama Boban pravi mamac za publiku za doček Nove godine. Zato požurite sa rezervacijama kako ne biste propustili priliku da čujete najveće hitove Bobana Rajovića. 

Pevač Boban Rajović

Dočekajte Novu godinu u restoranu City Hall uz Bobana i Radu

Event centar City Hall jedan je od najlepših prostora na teritoriji srpske prestonice, koji odiše glamurom i udobnošću. Nalazi se u samom srcu Beograda, u Bulevaru kralja Aleksandra broj 77, u blizini Vukovog spomenika. Za doček Nove godine kapacitet kluba je 580 mesta, ono što odlikuje ovaj jedinstveni prostor jeste činjenica da odiše elegancijom i modernošću, a enteijer je potpuno promenljiv i prilagodljiv svim tipovima događaja.

S obzirom na to da je ovaj prostor jedan od najlepših i najtraženijih kada je u pitanju organizovanje različitih svečanosti, nema dileme da će i doček Nove godine u klubu City Hall biti pravi spektakl. 

Tome će zasigurno doprineti pravi kralj i kraljica dobrog provoda - Boban Rajović i Rada Manojlović. Na njihovim nastupima uvek se traži karta više i sve pršti od dobre energije što garantuje da će najluđa noć uz ovaj dvojac biti apsolutni pogodak. 

Zato ne čekajte previše, već na vreme rezervišite sebi mesto u City Hall-u. Na vama je da se pojavite, a za dobro raspoloženje, sjajnu atmosferu i provod dostojan novogodišnje noći, zaduženi su Rada i Boban.