vesti

Boemski momenti.

Klub Bella Casa je rezidencija najbolje zabave, ovo je mesto koje osvaja sve koji stanu na vrata ovog fantastičnog kluba. Repertoar u klubu Bella Casa je pravi zabavljački, svaka nota je usmerena ka povećanju vašeg zadovoljstva i vi sa oduševljenjem odlazite u jedan od najotmenijih klubova u gradu, tako i večeras u klubu Bella Casa čeka vas savršeno Kafansko Veče uz jedan od najboljih bendova u gradu Srki Bend.

klub Bella Casa

 Fotografisano u Klub Bella Casa

Klub Bella Casa na jedan veoma specifičan način prezentuje ovaj kafanski duh i nosi breme prave kafanske tradicije koje veliča sve boemske veštine koje ćete u klubu Bella Casa prisvojiti kao svoje i najdraže.

Sredom je u klubu Bella Casa pravo Boemsko Veče, za koje su zaduženi Toni i Neša, pravi majstori boemske pesme, sa njima je klub Bella Casa najrazdraganija boemska kaldrma. U četvrtak je u klubu Bella Casa sa vama Deni Boneštaj, vaš omiljeni zabavljač, koji uvek pravi najbolju atmosferu i momente koji se upisuju u nezaborav.

klub Bella Casa

 Fotografisano u Klub Bella Casa

Klub Bella Casa je mesto vrhunske elegancije, koje iz vas izvlači samo ono najbolje. Petkom u najlepšem klubu Bella Casa nastupaju Vanja Zelenski i Status Bend najbolji izvođači u gradu, sa njima je štimung na nivou i svi to sa osmehom pozdravljaju.

Subota je dan za ljubitelje nešto tvrđeg zvuka i poklonici ovog pravca u klubu Bella Casa subotom imaju svoje utočište uz Rok Veče i ''Odeljenje13'', a to u klubu Bella Casa zvuči fantastično i vi to pozdravljate. Klub Bella Casa je mesto koje brižno čuva sve vaše uspomene, kao muzička kutija u koju staju emocije od koji se zavrti u glavi.

klub Bella Casa

Fotografisano u Klub Bella Casa

Klub Bella Casa je idealno mesto, ukoliko ste ljubitelj dobrih svirki. Besplatnu rezervaciju možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com