Poznati, vesti

Bojana Rajić ne želi Sladak život. Manekenka Bojana Rajić, još pre svog turbulentnog odnosa sa bivšim suprugom Vladimirom Stojkovićem, pažnju na sebe skrenula je svojom specifičnom pojavom i harizmom. Građena kao gazel, razoružavajućeg osmeha i dobrog smisla za humor, Bojana je polako postajala deo srpskog džet seta.

bojana rajicBojana je rodila sina u braku sa golmanom, a narod ju je bolje upoznao u rijaliti programu "Prvi kuvar Srbije", gde je i pobedila. Izjavivši da je njoj u svom dvorištu trava uvek zelenija nego u tuđem, pobrala je simpatije nacije. Ovih dana obleću je za učešće u još jednom rijaliti programu, radnog naziva Sladak život. Bojana je učešće odbila jer ne želi sebe i svoju porodicu da izlaže 24-očasovnom nadzoru, a i smatra da je degutantno da je kamere prate po sudovima, koje posećuje zbog spora sa bivšim suprugom oko stana.

bojana rajic.jpg2Upućeni kažu da joj je ponuđena lepa svota novca za učešće u rijalitiju, jer producenti znaju-gde je Bojana tu je gledanost. Ali, da je to za nju završena tema pokazuju šale kojima je prijatelji u ovom trenutku "peckaju" na FB.

 

beogradnocu.com