Najave, Stari Blay, vesti

Atraktivna i provokativna Mia Borisavljević nastupiće u petak 28. avgusta u kafani Stari Blay i pružiće vam vam nezaboravni provod! Svi koji su je slušali znaju da je ova fatalna brineta kraljica sjajne atmosfere i fenomenalne zabave.

kafana Stari Blay

Fotografisano u Kafana Stari Blay

 Zato ne propustite vrhunski nastup naše atraktivne seksi Mie i Veče Džentlmena&Dama u kafani Stari Blay. Sa vama će biti i vaši domaćini Vlada Stanojević, Alen Hadrović i Boris Stamenković! Spektakl je zagarantovan!

Samo dan ranije 27. avgusta nastupaju Ćemo i Tijana Stojić. Spremite se da celu noć provedete đuskajući.  Četvrtak je Veče prijatelja i cene su prijateljske: flaša Smirnoff-a i Johnnie Walker Red-a, samo 4950 dinara umesto standardnih 6700 dinara.

kafana Stari Blay

Fotografisano u Kafana Stari Blay

U subotu, 29. avgusta, haos prave Boris Stjepanović, Ivana Milić i Milan Mitrović. A u nedelju, 30. avgusta čeka vas Veče starih pesama: Nemanja Staletović i Biljana Sečivanović.

U ponedeljak, 31. avgusta u kafani Stari Blay, čeka vas neviđeni i nezaboravni spektakl - Veče poznatih sa Ćemom i Aleksandrom Prijović! Ne propustite!

kafana Stari Blay

Fotografisano u Kafana Stari Blay

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

kafana Stari Blay

Fotografisano u Kafana Stari Blay

 

beogradnocu.com