Bombo-Džej, vesti

Bombastično u Bombo Džeju.

Do kraja nedelje ovde vas očekuju izvanredna muzička imena, koja će učiniti da vaš provod na ovom mestu bude nezaboravan. Ukoliko ste željni pravog klupskog provoda, sa kafanskom atmosferom, i veoma pristupačnim cenama, beogradnocu.com za vas iz ponude izdvaja atraktivno i vrlo popularno prestoničko mesto – klub Bombo Džej.

klub Bombo Džej

Fotografisano u Klub Bombo Džej

Četvrtak 13. mart idealan je da prekinete svoju radnu nedelju vrhunskim provodom. Vaše uživanje povereno je fenomenalnoj Dunji Flash i Nikoli Pavloviću, koji će svojim neverovatnim muzičkim sposobnostima probuditi i vaše najskrivenije emocije.

Samo dan kasnije, u petak 14. mart u klubu Bombo Džej očekuje vas spektakularno Arapsko Veče, i noć koju ne možete doživeti ni na jednom drugom mestu u gradu. Ovaj ekskluzivni događaj definitivno ćete prepričavati u superlativu. Provod je zagarantovan, a vaše je samo da ga ne propustite.

klub Bombo Džej

Fotografisano u Klub Bombo Džej

Subota 15. mart takođe je idealna za provod. Svi oni koji poverenje budu ukazali klubu Bombo Džej imaće priliku da se provedu uz velike muzičke profesionalce, koji sa puno ljubavi obavljaju svoj posao. Aca Fratello i Bombo Bend učiniće sve da ovu noć nikada ne zaboravite.

Kao i uvek beogradnocu.com brine o vašem izlasku! Učinićemo sve da se provedete idealno. Na vrlo jednostavan način rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u fantastičnom klubu Bombo Džej, koja je imperativ meraklijskog provoda.

klub Bombo Džej

 Fotografisano u Klub Bombo Džej

Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke.

U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo klub Bombo Džej bude vaš nepogrešivi izbor. Najinteresantniji momenti beogradskog provoda udaljeni su samo jedan klik od vas! Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com