Bombo-Džej, vesti

Bombastično veče u Bombo-Džej klubu.

Vrhunska atmosfera, na kakvu ste navikli kada je klub Bombo-Džej u pitanju, ne izostaje ni ove subote. Svakog vikenda ova popularna prestonička institucija zabave opravdava razlog zašto se nakon duže pauze opet vraća na scenu i radi punom parom.

klub Bombo-Džej

Fotografisano u Klub Bombo-Džej Klub

Dođite u subotu 18. januara u klub kod Džeja- Bombo-Džej klub, i prepustite se čarima Bombo Benda i Ace Fratelo. Zagarantovana vam je dobra atmosfera, vrhunsko piće, kokteli, vina, šarmantni barmeni i naravno, sjajno i profesionalno osoblje kluba.

Kako provod ne bi izostao, klub Bombo-Džej vas takođe i daruje. Ovom prilikom menadžement kluba je rešio da vam svaku treću turu pića da na račun kuće! Fenomenalna ponuda, a na vama je da je nikako ne propustite! Kao ni sjajnu žurku u ovom novo – starom klubu i vrhunski provod koji vas očekuje.

klub Bombo-Džej

Fotografisano u Klub Bombo-Džej Klub

Klub Bombo-Džej klub je tu da vam predstavi najlepšu i najveseliju stranu Beograda i u njega ćete se nesumnjivo zaljubiti već prilikom prve posete. Usluga je, kao što smo i napomenuli, veoma profesionalna i stručna, spremna da vam ispuni sve želje u svakom trenutku i omogući da se osećate izvanredno.

klub Bombo-Džej

Fotografisano u Klub Bombo-Džej Klub

Ono što je sigurno na klub Bombo-Džej klub nećete imati zamerke, jer je svaki mogući detalj vezan za ovaj klub doveden do potpunog savršenstva. Enterijer kluba Bombo-Džej kluba je vrlo moderno kreiran i podređen vašem dobrom raspoloženju. Akustika kluba je takođe na veoma zavidnom nivou, a kako i ne bi kada je domaćin kluba, Džej, veliki poznavalac i ljubitelj muzike.  U iščekivanju ove naredne večeri u klubu Bombo- Džej klub pogledajte našu galeriju fotografija i delić atmosfere koji će vam dokazati šta je najbolji noćni provod u gradu.

Rezervišite svoje mesto na vreme, a to možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com