Bombo-Džej, vesti

Bombo Džej i naravno Džej.

Jedan od najuspešnijih pevača na našoj muzičkoj sceni, Džej Ramadanovski, nastupiće u subotu 25. januara u klubu Bombo Džej. Džej će se pobrinuti da osetite vrhunac noćnog provoda u Beogradu.

klub Bombo Džej

Fotografisano u Klub Bombo Džej

Sudeći po interesovanju za Džejev specijalni nastup u klubu Bombo Džej, beogradska publika željno iščekuje da se provede uz hitove kao što su “Nedelja”, “Ritam da te pitam”, “Sunce ljubavi”, “Dunav”, ”Idi jer neko čeka tebe”, “Imati pa nemati” i mnoge druge numere ovog fantastičnog pevača, koji je nesumnjivo svojom muzikom obeležio jednu eru srpske estradne scene.

U klubu Bombo Džej garantovano vas očekuje spektakl, jer je Džej svima dobro poznat kao pravi šoumen, a i vlasnik je mnogih velikih hitova, uz koje se svakodnevno provodite koje god mesto u gradu da posetite. Atmosfera će bez sumnje biti neverovatna, a ova noć biće dugo prepričavana i to isključivo u superlativu. Očekuju vas sve pogodnosti kluba Bombo Džej, preko sjajnog ambijenta, ljubaznog osoblja, raspoloženih gostiju…

klub Bombo Džej

Fotografisano u Klub Bombo Džej

Međutim, to nije sve! Za sve one koji svoje poverenje budu ukazali klubu Bombo Džej i odluče da se ovde provode tu su i kafanske cene pića, kao i mnoštvo promocija. Redovni gosti znaju, da se ovde od samog otvaranja gaji tradicija niskih cena, ali i najkvalitetnije muzike. Prepustite se čarima noćnog života Beograda i budite deo najboljeg provoda.

klub Bombo Džej

Fotografisano u Klub Bombo Džej

Najbolji i najpovoljniji prestonički provod biće vam obezbeđen odmah nakon rezervacije. Rezervišite svoje mesto za večerašnji spektakl u popularnom klubu Bombo Džej, na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.  U iščekivanju ovih dešavanja obavezno pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u izvanredan provod koji Beograd nudi. Nakon naše galerije garantovano ćete biti inspirisani da upravo klub Bombo Džej bude vaš izbor.

 

beogradnocu.com