Loft, vesti

Bonjour, je m’appelle Julian Loft.

Klub Julian Loft, koji je za kratko vreme postao omiljeno mesto za zabavu, sa ponosom najavljuje još jednu sjajnu žurku!  Bonjour, je m’apelle Julian Loft!

klub Julian Loft

Fotografisano u Klub Julian Loft

Već ovog petka, 7. februara, na programu Lofta je “French Kiss Party”. Veče će u potpunosti biti posvećeno duhu Francuske, uz šampanjac i trenutno najpopularnije french macarons-e. Neće biti neobično ni ako pored vas prođe neko u kostimu Marije Antoanete! Spremite se za odličnu žurku uz odličnu muziku za koju će biti zadužen portugalski DJ Ricardo Campos.

klub Julian Loft

Fotografisano u Klub Julian Loft

Sve devojke obaveštavamo da je u Julian Loftu organizovan i izbor za najlepšu malu crnu haljinu, u čast Koko Šanel, jedne od omiljenih Francuskinja u modnoj industriji. Tako da, drage devojke, ove večeri možete slobodno obući svoju omiljenu crnu haljinu i zasenite sve goste kluba. Ulaz je slobodan uz obavezne rezervacije i jedno malo „s'il vous plait“.

Naredni dan, subota 8. februar, u klubu Julian Loft biće tradicionalno posvećen najboljoj plesnoj muzici u gradu pod sloganom „Let’s dance“! Provedite najbolje veče samo u popularnom klubu Julian Loft i doživite lude noći na najbolji način! Ulaz u klub biće slobodan uz rezervacije i dobro raspoloženje.

klub Julian Loft

Fotografisano u Klub Julian Loft

Ne propustite da posetite najbolje klubove u našem gradu i budete u toku sa najsvežijim infiormacijama iz noćnog života Beograda. Pratite redovno vaš verni portal beogradnocu.com koji vas uvek obaveštava o svim atraktivnim novostima i najboljim mestima za vaš nezaboravni provod.

Zbog velikog interesovanja izvršite svoje rezervacije, koje su besplatne, na vreme za sva predstojeća dešavanja u klubu Julian Loft. To možete učiniti na vrlo jednostavan način - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite jedinstveno uživanje i vrhunski prestonički provod na svetskom nivou, koji ćete nesumnjivo pamtiti.

 

beogradnocu.com