vesti

Boris Čolić u Kafanici Radost.

Najbolja pop-rock svirka u gradu održaće se u petak 20. decembra u kafani Kafanica Radost. Za vaš spektakularni provod pobrinuće se Boris Čolić i Cool Band. Očekujte fantastičnu atmosferu, dosta pozitivne energije i ludilo da ranih jutarnjih časova.

kafana Kafanica Radost

Fotografisano u Kafana Kafanica Radost

Boris Čolić i Cool Band već su veoma poznati svim ljubiteljima dobre pesme i kvalitetne svirke. Ovaj uigrani sastav učiniće da se provedete izvanredno i da jedva čekate ponovnu posetu Kafanici Radost. Ne propustite ono najbolje što vam Beograd nudi.

Samo dan nakon nastupa Borisa Čolića i Cool Band-a, u kafani Kafanica Radost očekuje vas nastup Radosnih tamburaša, koji uvek naprave izvanrednu atmosferu. Najbolje starogradske numere koje diraju pravo u srce, u fantastičnom izvođenju ovih velikih profesionalaca, predstavljaju pravi recept za uspeh.

kafana Kafanica Radost

Fotografisano u Kafana Kafanica Radost

Kafanica Radost nalazi se u Knez Mihailovoj ulici broj 48, pasaž preko puta Lilly drogerije. Kafana koja u svom nazivu otkriva povod okupljanja gostiju, kutak je za sve radosne ljude najrazličitijih ideja i maštanja. Koncept svake večeri je drugačiji, pa ljudi različitih profila i ukusa ovde mogu uživati. Koji god dan da odaberete, ono što je sigurno dobar provod neće izostati, kao i uživanje do zore.

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Kafanica Radost.

kafana Kafanica Radost

Fotografisano u Kafana Kafanica Radost

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da posetite neko od mesta iz naše ponude. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com