Stefan Braun, vesti

Boris Stamenković u klubu Stefan Braun.

Popularni beogradski klub Mr Stefan Braun sinoć je ugostio mnogo ljudi koji znaju kako da se dobro provedu. A među njima je bio i Boris Stamenković. Kao što već znamo, ponedeljkom je u Stefan Braunu humanitarna žurka i “Veče poznatih”, pa je tako, među njima, ugledan i Boris Stamenković, novu poznatu ličnost koju smo upoznali u petoj sezoni reality show-a “Farma”.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Boris Stamenković se bavi manekenstvom i modelingom. Međutim, pored toga, on je i apsolvent stomatologije i trenutno privodi fakultet kraju. Studira na Stomatološkom fakultetu u Beogrdu, gde i živi. Modeling i manekenstvo pomogli su mu da se pojavi i u spotu Milice Todorović za pesmu "Nema nazad”. Stamenkovića je u nedelju nominovala publika i izbacila iz show-a “Farma”, a sutradan je odlučio da posle dužeg vremena u “izolaciji” izađe u Stefan Braun, jedan od najboljih klubova u Beogradu. Boris je do sad u realitiju “Farma” pokazao vedar duh i prikupio dosta simpatija gledalaca, a kako se provodio sinoć u klubu Mr Stefan Braun, možete videti na fotografijama vašeg omiljenog portala – beogradnocu.com. Naše budno oko prati ništa ne propušta.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Večeras vas u klubu Stefan Braun očekuje dizel veče, tačnije veče devedesetih kada će muziku puštati Dj Bolla i Dj Vlada. Ne propustite najbolje žurke u gradu, a pogotovu u ovom fenomenalnom klubu.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Rezervacije za vaš večerašnji provod, kao i za sva dešavanja u klubu Mr Stefan Braun možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice - beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, a u iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com