Loft, vesti

Boško Janković u klubu Julian Loft.

Boško je uživao u društvu prijatelja i lepih devojaka koje su jedna od prvih asocijacija na ovaj eminentni noćni klub. Nakon uspešno okončane sezone u italijanskoj „Veroni“, srpski reprezentativac u fudbalu Boško Janković ovog vikenda se provodio u poznatom prestoničkom klubu Julian Loft!

klub Loft

Fotografisano u Klub Loft

Osim Jankovića, Loft su ovog vikenda posetili braća blizanci, košarkaši Tadija i Strahinja Dragićević, kao i Sandra Perović novinar filmskog programa RTS-a. Sandra je imala masku – da li zbog toga da je niko ne bi preoznao, ili je došla sa maskenbala – tek, vikend u Loftu bio je pun pozitivnih iznenađenja uz nastup Benjamina Brightona i promociju penušavog vina „Belaire Rosé“. Na slikama se vidi da je rasploženje u klubu Julian Loft, bilo zaista u fullu, fudbaler Boško Janković, je bio fenomenalno raspoložen. Dobre vibracije bile su prisutne i kod košarkaša Tadije i Strahinje Dragićević, te su ovaj fenomenalni štimung preneli na sve prisutne u klubu koje je već uhvatila novogodišnja groznica i digli su atmosferu do maksimuma, koju je veličanstveni nastup Benjamina Brightona uveličao do najviših mogućih granica.

klub Loft

Fotografisano u Klub Loft

Klub Julian Loft je poznat po sjajnoj atmosferu, vrhunskoj usluzi i česim posetama poznatih gostiju koji utočište extra provoda uvek pronađu u ovom fantastičnom klubu, a posebno kada nastupa Benjamin Brightona, gosti se uvek raspamete od fantastičnog provoda, kakvog nigde u gradu nema.

A u Novu godinu Julian Loft ulazi sa još jednim DJ gostovanjem! Reprizu dočeka Nove godine obeležiće Mendo, švajcarska haus DJ zvezda španskog porekla. Ovaj momak poznat je po hitovima poput "Everybody I Got Him", "Gringo", "Aventuras" i "Inocencia", koji su mu doneli Vicios nagradu za najboljeg novog izvođača u 2011. godini, a eminentni DJ-evi Luciano, Joris Voorn i Erick Morillo imenovali su ga za najboljeg novog producenta u 2009. i 2010. godini. Mendo dolazi u Loft za reprizu dočeka, 1. januara 2014. godine, a ulaz će biti slobodan uz rezervaciju mesta.

klub Loft

Fotografisano u Klub Loft

Za sva naredna dešavanja u klubu Julian Loft, kao i za novogodišnju noć i reprizu dočeka, rezervišite svoje mesto na vreme! Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najnovije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod.

 

beogradnocu.com