Najave, vesti

BOWDOWN: Novi talas najboljih žurki u gradu.

Ukoliko ne znate o čemu se radi, subota, 1. novembar je idealan trenutak da dozvolite sebi da doživite potpuno drugačiju vrstu noćnog života. U pitanju je potpuno novi talas najboljih žurki, ili jednostavno BOWDOWN. U pitanju su žurke koje se organiziju samo jednom mesečno, ali kada jednom odete na ovu žurku sa nestrpljenjem ćete iščekivati svaku narednu.

BOWDOWN

BOWDOWN žurke su vratile anderground rep u klubove, uz malo vreline jamajčanskog denshola. Na ovoj žurci u prvom planu biće Rep, Hip hop, Dancehall i Reggaeton tonovi, , a hitove ovih pravaca će birati nenadmašni Luka Brasi. Nema sumnje da će BOWDOWN žurka ostati upamćena po neponovljivom setu i dobroj atmosferi!

Mesto za 6. po redu BOWDOWN žurku je Geca klub u Dobračinoj 30A, a na vama je samo da se naoružate dobrim raspoloženjem i pozitivnom energijom. Budite spremni da đuskate celu noć!

BOWDOWN

Bow down to your royal highness!

Ne čekajte više ni sekund. Obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunski provod. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com