Premijera, vesti

Braća Rakić premijerno u Premijeri.

Aleksandar i Đorđe Rakić, takmičari prošlogodišnjieg Grandovog pevačkog nadmetanja "Zvezde Granda" po prvi put pevaju u beogradskoj kafani i to u kafani Premijera. U ovoj kafani u srcu Vračara u četvrtak, 11. Aprila talentovani blizanci će postati i zvanično domaćini večeri. Imaćete priliku da ih, zajedno sa Sandrom koja se već duže vreme bavi pevanjem, slušate svakog narednog četvrtka. Ova dva momka su i studenti muzičke akademije, tako da vas očekuju školovani glasovi koji prete da će svakog četvrtka da prave ozbiljno dobar provod.

Aleksandar i Đorđe se već pet godina ozbiljno i profesionalno bave pevanjem, i oni koji su ih slušali i pratili njihov rad lako mogu uočiti koliko su i koliko napredovali. Počeli su sa pop-rok muzikom, ali su se vremenom preorjentisali na narodnu muziku. Oni koji su imali priliku da ih slušaju i na njihovom nastupu u letnjem Stefan Braunu u novogodišnjoj noći kada su napravili pravi spektakl znaju koji su njihovi kvaliteti. Ovi momci će veoma sličan provod priređivati u kafani Premijera svakog četvrtka iznova. Kafana Premijera je poznata po odličnom provodu koji će ova dva momka sa Sandrom pretvoriti u mini koncert samo za uši onih koji umeju da uživaju u pravom boemskom kafanskom provodu.

Braća Rakić vas očekuju sutra od 22 časa kada ćete već u prvoj strofi pesme zavoleti njihov glas.

Ekipa sajta beogradnocu.com će biti sa vama i fotografisati atmosferu kako biste se već sledećeg četvrtka i vi koji niste stigli da dođete na vreme organizovali i rezervisali svoje mesto.

Samo na sajtu beogradnocu.com očekujte ekskluzivni intervju sa ovim mladim pevačima već u petak odmah nakon prve svirke.

Vidimo se u kafani Premijera u četvrtak u 22h.

 

beogradnocu.com