vesti

Branimir Banjanin i Stage Bend u kafani Bakara.

Započnite radnu nedelju posetom čuvenoj kafani na levoj obali Savskog jezera - kafanu Bakara! Večeras 17. decembra, ne propustite odličan provod i muziku koju će vam svirati Branimir Banjanin i fenomenalni Stage Bend. Očekuje vas nezaboravna atmosfera i provod za pamćenje. Stage Bend i Branimir su vam pripremili jedinstven muzički repertoar, podređen isključivo vašem maksimalnom provodu.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Vašem uživanju u kafani Bakara, doprineće i njihov cenovnik pića, koji je prilagođen apsolutno svačijem džepu. Sa vrlo malo novca u kafani Bakara se možete provesti zaista vrhunski. Izbor pića je vrlo veliki, a osoblje izuzetno profesionalno, sa uslugom koja je veoma visokom nivou.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

I nakon fenomenalnog utorka, kafana Bakara nudi perfektan provod, uz nepogrešiv muzički program. U petak, 20. decembra, očekuje vas nastup Saše Katančića i Miroslava Ilića, dua koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Subota je rezervisana za vrhunski Scream Bend koji je poznat po uvek dobroj atmosferi. Pevačica ovog benda pevaće vam najveće hitove pop i folk muzike, a na vama je samo da se preslišate svih stihova...

U našoj galeriji fotografija možete pronaći dokaze najboljeg prestoničkog provoda iz kafane Bakara. U iščekivanju ovih izvanrednih događaja, pogledajte kako izgledaju najinteresantniji momenti iz ove kafane.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Kafana Bakara predstavlja jedinstveni spoj elegancije i sofisticiranosti, kao i boemskog duha. Ovo mesto je idealno ukoliko ste ljubitelj kvalitetnog noćnog provoda, dobre muzike i lepih devojaka. Muzika u kafani Bakara pretežno je usmerena ka pop i folk žanru, ali pri izboru najbitnija kategorija jeste kvalitet i uživanje gostiju.

Rezervacije za sva dešavanja u kafani Bakara možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoje uživanje možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com