vesti

Branimir Banjanin u kafani Bakara.

U utorak 10. decembra u kafani Bakara, gde dobar provod nikada ne izostaje, nastup će održati pevač Branimir Banjanin.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Branimir Banjanin, iako se muzikom bavi od svoje petnaeste godine, široj javnosti postao je poznat nakon učešća u emisiji Zvezde Granda, koja se emituje na televiziji Pink. Svojim talentom, ali i izgledom i harizmom, već je osvojio mnoga srce. Njegovi nastupi su energični, dinamični i uvek sa puno iznenađenja. Očekuje vas zaista sjajna atmosfera, koju ne smete propustiti.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Ukoliko propustite utorak u kafani Bakara, grešku možete ispraviti već u petak kada nastupaju Saša Katančić i Miroslav Ilić, ili u subotu  kada je na repertoaru fantastični Scream Bend.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da Vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Bakara.

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com